Zavřít reklamu

iCloud for Windows iconSpolečně s doufaktorovým ověřením, který uprostřed týdne přinesly třetí beta verze OS X El Capitan a iOS 9, začal Apple potichu testovat zcela nový vzhled správy Apple ID. Prozatím je ve fázi beta a nenabízí všechny možnosti, jako třeba deaktivování doufaktorového ověření, aby uživatel nemusel neustále schvalovat přihlášení se svým Apple ID z jiného zařízení. Vzhled však oproti tomu starému vypadá mnohem lépe a moderněji a ladí k aktuálnímu flat designu iOS 7, 8, 9 a OS X Yosemite a El Capitan.

Na nový design jsme přišli zcela náhodně a Apple jej prozatím uvolnil jen pro několik uživatelů, na kterých ho testuje. Naše redakce se domnívá, že zobrazení vzhledu souvisí s aktivováním dvoufaktorového ověření, tudíž se pravděpodobně musíte přihlásit z OS X El Capitan. Ostatním, co si dvoufaktorové ověření nenastavili, se nový vzhled ještě neukázal.

Jak už bylo zmíněno, nový web je pod štítkem beta, ale můžeme předpokládat, že Apple jej oficiálně vypustí mezi všechny uživatele společně se spuštěním iOS 9 nebo OS X El Capitan. Není ani vyloučeno, že se ho všichni dočkají o něco dřívě v průběhu léta. Novinky si nevšimla ještě ani zahraniční média, tudíž lze předpokládat, že se doopravdy jedná o čerstvou novinku.

Apple ID web - new
Nový vzhled webu

Apple ID web - old
Starý vzhled webu

Dnes nejčtenější

.