Zavřít reklamu

tim-cook-apple-watchCEO společnosti Apple, Tim Cook, se tento týden zúčastnil mediální konference v Sun Valley. Jedná se přitom o jednu z mála odborných akcí, které se Tim Cook za posledních let vůbec zúčastnil. Cook většinou na podobné akce nejezdí, ale letos se objevil na seznamu hostů a níže přiložené fotografie ukazují, že se konference doopravdy zúčastnil a setkal se s několika duležitými osobami z technického světa.

Tim Cook se v první řadě setkal s Billem Gatesem, tedy se zakladatelem společnosti Microsoft. Dále nechybělo setkání například s Benem Silbermanem z Pinterestu nebo s Ginni Rometty, tedy s generální ředitelkou společnosti IBM, se kterou Apple minulý rok uzavřel partnerství, což ve výsledku znamená, že obě společnosti pracují na softwaru pro iPad, iPhone a Apple Watch pro použití v podnikové sféře.

Kromě Tima Cooka navštívil konferenci také víceprezident Internet softwaru a služeb Eddy Cue. Níže uvedené fotky zachycují Tim Cooka ve společnosti všech zmíněných osob, včetně toho, jak si přátelsky podává ruku s Billem Gatesem. Na ruce mu přitom samozřejmě nechybí Apple Watch s bílým Sport páskem.


cook-gates
cook-silbermann
cook-rometty
Tim Cook a Bill Gates

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.