Zavřít reklamu

office-2013-logoTak jak Microsoft slíbil, po několika letech konečně dodržel a vydává svůj Office pro Mac 2016, který nabídne nový design, rychlejší prostředí a hlavně sjednocené funkce a možnosti napříč všemi platformami. Microsoft se totiž věnoval několik let jen vývoji Office pro Windows, ale nyní konečně přichází s plnohodnotnou verzí také pro uživatele počítačů Mac s OS X. 

V březnu tohoto roku vydal Microsoft pro všechny uživatele OS X Preview verzi, kterou si mohl vyzkoušet opravdu každý, kdo si ji stáhl z oficiálních stránek Microsoftu. Původně ale Microsoft slíbil, že Office for Mac vydá na podzim tohoto roku, ale společnost se nakonec překonala a svůj Office pro Mac vydává už dnes, tedy přibližně o čtvrt roku dříve, než bylo skutečně plánováno.

Dobrou zprávou pro všechny předplatitele Office 365 je, že novou verzi Office for Mac dostanou zcela zdarma jako aktualizaci a budou si ji moci nainstalovat i na více jablečných počítačů. Navíc každý uživatel získá 1 TB cloudového prostoru na OneDrive od Microsoftu.

Balík Office for Mac se skládá z aplikací Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote a Microsoft Outlook. Celý balík bude dostupný už dnes v 19:00 našeho času (9:00 PST) skrze Office 365.

office-for-mac

Dnes nejčtenější

.