Zavřít reklamu

41UtNu45FmL._AC_UL160_SR160,160_V dnešní době tabletů a chytrých telefonů a hodinek bohužel stále převládá názor, že tablet je spíše na konzumaci obsahu, než na jeho vytváření. Já jsem opačného názoru a pro ostatní stejného názoru bývá samozřejmostí si k novému iPadu dokoupit i kryt s klávesnicí v jednom. Softwarová klávesnice od Apple, která je zabudovaná v iOS je velice dobře zpracovaná a v budoucím updatu na iOS 9 by mělo přibýt několik dalších funkcí, ale na nějaké delší psaní to skutečně není. Proto je přímo logické porozhlédnout se po nějaké přídavné hardwarové klávesnici. Dnes vám přínášíme přehled pěti nejzajímavějších krytů s klávesnicemi v jednom pro iPad Air 2.

ClamCase Pro
Základním úkolem krytu, je ochrana. ClamCase Pro tuhle roli dokáže plnit skvěle. Když se iPad vloží dovnitř, připomíná Macbook, protože klávesnice z hliníkové slitiny se velice podobá té Macbookové. Displejová část s iPadem se nedá od klávesnice oddělit, takže v polycarbonátovém pouzdře drží pořád. Dokáže se ale přetočit o 360°. iPad se s klávesnicí spojí klasicky přes Bluetooth. Klávesnice má samozřejmě vlastní baterii, která nenapájí iPad. Je zde podobná technologie, jako u Smart Case a Cover, protože když se „víko“ s iPadem otevře, tak se rozsvítí displej.

  • Koupit si jej můžete za $149 zde.

05d74f3615145def021435eb6dcac5567afc_1280x686

ZAGG Rugged Book
Pokud například pracujete na stavbě jako stavbyvedoucí nebo jako automechanik a bojíte se o zdraví svého iPadu, je tento kryt přímo pro vás. Má podsvícenou klávesnici a několik poloh v jakých dokáže zůstat. Důležité je i zmínit, že si můžete od klávesnice iPad odepnout a budete mít iPad v pouzdře, ve kterém působí jako nezničitelný.

  • Koupit si jej můžete za $129 zde.

zagg-rugged-book-product-image

Logitech Ultrathin Keyboard Cover
Série klávesnic Ultrathin od Logitechu funguje skvěle i jako stojánek. Silný mangnetický stojánek dokáže držet váš iPad celé hodiny, přičemž pokud budete iPad používat každý den zhruba dvě hodiny, tak vám klávesnice vydrží klidně dva roky. Klávesnice je zpracovaná z hliníku, takže báječně lícuje s vaším iPadem. Jediným minusem zde je cena, která atakuje cenovku 3 000 korun.

  • Koupit si jej můžete za 2 799 Kč zde.

ImgW.ashx

BrydgeAir
Klávesnice BrydgeAir je asi nejlépe a nejkvalitněji zpracovaná ze všech pěti. Hlavním lákadlem BrydgeAir je skutečnost, že váš iPad dokáže v mžiku proměnit na notebook, protože klávesnice se zdá být velice pohodlná a psaní s ní bez překlepů. Přičemž můžete kdykoliv iPad odebnout od klávesnice a používat ho jako obvykle. Klávesnice má zabudovaný stereo reproduktor a rovněž podsvícené klávesy, jako klávesnice od ZAGGu. Prodává se ve stejných barevných variantách, jako iPad Air 2, díky tomu skvěle ladí.

  • Koupit is jej můžete ve zlaté variantě za $189 a ve stříbrnévesmírně šedé variantě za $169.

brydgeair-ipad-air-2-product-image

Logitech Type +
Další klávesnice od Logitechu, tentokrát se zaměřuje hlavně na elegantní ochranu a ne až tolik na psaní. Baterie s dlouhou životností má technologii, díky které dokáže klávesnici při nepoužívání, například při sledování filmu, vypnout a šetřit tak baterii, která pak vydrží klidně 3 měsíce. Pouzdro opět používá klasický magnetický klip, takže jednoduchým přiblížením se k magnetu připojíte iPad k zařízení. Zamrzí snad jen cena, jde zkrátka vidět, že Logitech si za své produkty nechá dost zaplatit.

  • Koupit si jej můžete za 2 799 Kč zde.
MC058a2a_1

Dnes nejčtenější

.