Zavřít reklamu

286167_largerDnes vám přinášíme článek zaměřující se na aplikace, které vám pomohou zpěvnit a vyrýsovat tělo. Léto je v plném proudu, takže je celkem důležité udržet rovnováhu mezi vypitými koktejly a cvičením, aby se nám s příchodem podzimu postupně nevytvořil pěkný koktejlový pupek. Fitness aplikací je dnes opravdu nepřeberné množství, ale my se blíže podíváme na 7 z nich, které mají hlavu a patu a mohou vám lehce pomoci.

The Johnson & Johnson
Skvělá aplikace, která se zaměřuje na osoby, které nemají příliš času na cvičení a rádi by nacpali cvičení do pár minut. Velkým plusem je nabídka rozcvičení před každým tréninkem a protažení po absolvování cvičení. Aplikace vám umožní vytvořit si trénink opravdu na míru. Byla navržena jak pro naprosté začátečníky, tak opravdu zkušené. Dále nabízí přes 20 různě náročných úrovní a přes 1000 tréninků. Základem je sedmi minutové cvičení, ale samozřejmě si můžete nastavit náročnější a podstatně delší trénink. Při cvičení můžete také poslouchat vlastní hudbu.

m

Abs Workout
Pokud máte raději aplikace, které se zaměřují na určitou část těla, tak je zajímavou aplikací Abs Workout. Aplikace nabízí 13 tréninků s různými stupni obtížnosti – easy, medium a hard, takže každý si může zvolit náročnost tréninku podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Aplikace dále nabízí instruktážní videa, kde s vámi po celý trénink cvičí virtuální trenér. Výhodou je také možnost notifikací, která vás v určitém čase upozorní na blížící se trénink. Ke cvičení podle této aplikace nemusíte mít žádné speciální náčiní. Aplikaci můžete používat i offline.

absw

Butt Workout
Od stejných vývojářů je i aplikace Butt Workout, která se zaměřuje na tvarování pozadí. Butt Workout nabízí 5 různých stupňů obtížnosti tréninků – easy, medium a hard. Opět nabízí HD videa s předcvičujícími trenéry – na výběr máte z 6ti různých trenérů, kdyby vám náhodou některý nebyl sympatický.

buutt

Chest Workout
Podobnou aplikací je také Chest Workout. Zaměřuje se na posilování hrudního svalstva s různou obtížností. Můžete si také pohrát s nastavením aplikace a změnit množství opakování jednotlivých cviků, čas vyměřený na zotavení, přidání oblíbených či odstranění nevyhovujících cviků a mnoho dalšího.

chest

Legs Workout
Legs Workout je aplikace zaměřující se na zpevňování svalstva nohou. Aplikace nabízí 4 druhy cvičení – easy, medium a hard. Instruktážní videa vám poskytnou mnoho informací o prováděných cvicích, např. správné dýchání, vhodné provedení cviků či upozornění na časté chyby.

screen520x924

Workout Plan
Workout Plan je precizní, ale zároveň snadno použitelná aplikace, která vám pomůže v cestě za vymakaným tělem. Nabízí vám možnost jednoduchého a přehledného cvičebního plánu, který budete mít neustále u sebe. Vytvořte a spravujte svá vlastní cvičení – aplikace umožní plánovat budoucí tréninky, různě je kombinovat a tak budete mít přehled o historii vašho cvičení.

  • Původní cena: $1,99 – akutálně zdarma
    Stáhnout: Workout Plan
workplan

Pedometer
A pokud se vám prostě cvičit nechce, tak udělejte pro své zdraví naprosté minimum – každý den si naordinujte 10 000 kroků. A jak to změřit? Za pomocí jednoduché a užitečné aplikace, která vám ukáže denní krokovou statistiku a barevně odliší, který den jste dosáhli vytyčeného cíle a který den jste se spíše flákali.

pedo

Dnes nejčtenější

.