Zavřít reklamu

alcatel1

Uživatel iOS, který se nevzhlédl v Apple Watch to má těžké. Moc alternativ není a když už, tak jsou teprve ve vývoji. Pro příklad mohu uvést třeba Pebble Time, o kterých už jsme na Letem Světem Applem psali a na které čekáme už dost dlouho, ale spokojit se musíme zatím jen s tlačítkem „Pre-Order Now“ a cenou $249. Naštěstí se našel někdo, kdo svůj nápad přinesl na český trh a tím je právě Alcatel s jejich Onetouch Watch.

Alcatel Onetouch Watch, hodinky o kterých jsme již informovali, konečně přicházejí k nám na český trh. Elegantní hodinky s kruhovým ciferníkem a vlastním operačním systémem, díky kterému si je mohou dopřát uživatelé iOS 7 i Androidu 4.3 a výše, jsou tu. O tom, co umí si můžete přečíst v článku zaměřeném přímo na hodinky samotné. Ale nemůžu se nezmínit o tom, že se nabíjí klasickým USB konektorem schovaným v řemínku hodinek. To je věc, které se trochu obávám, protože řemínek u klasických „hloupých“ hodinek má tendenci se obnosit, ať už jde o gumu nebo kůži. Takže pokud se vám řemínek zničí, zřejmě budete mít smůlu a pásek si nevyměníte. Proto se mi zdá toto řešení nabíjení trochu riskantní, ale jak moc je riskantní to ukáže až čas.

Onetouch Watch se prodávají za cenu 3 490 Kč, což je jednou z předností tohoto produktu. K zakoupení je v černé a bílé variantě pásku. Černý pásek je delší a hodí se spíše pro pány, bílý je kratší, hodí se tedy pro malou dámskou ručku. Hodinky váží 55 gramů a dokáží vydržet až 5 dnů. Přitom doba nabíjení zcela vybitých hodinek je 1 hodina. Na hodinky jsme se dost těšili, protože to jsou jedny z mála chytrých hodinek, které jsou kompatibilní s iOS, vypadají stylově a hlavně si je můžete zakoupit v ČR.

ALCATEL-ONETOUCH-WATCH-2

//

Dnes nejčtenější

.