Zavřít reklamu

412028_larger (1)V tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Quick CSS Gradient
Najít to pravé složení pro určitou barvu může dát opravdovou práci. Využijte aplikaci Quick CSS Gradient, která vám značně zjednoduší vaší práci.

screen800x500

Disk Space Analyzer
Aplikace Disk Space Analyzer je užitečnou aplikací, která vám pomůže zjistit, které soubory či složky (filmové soubory, hudební soubory a další) využívají váš hard disk nejvíce.

disk space

AppIcon Generator
AppIcon Generator je jednouchou, ale výkonnou aplikací, která vám generuje ikony pro OS X, iOS i Android. Aplikace vám umožní vybrat tvar, barvu pozadí či různé efekty na finální úpravu ikony.

appicon

Copy Parrot
Copy Parrot je rychlou a jednoduchou cestou, jak ukládat a skladovat důležité informace. Umožní vám kopírovat informace z jednoho iOS zařízení a vkládat do jiného iOS zařízení.

screen800x500 (1)

Reduce Image Size
Tato aplikace je skvělým pomocníkem pro redukování velikosti vašich snímků, dále umí převracet fotografie a mnoho dalšího.

dd

Compartments
Compartments je rychlou, krásnou a jednoduchou aplikací na organizaci a spravování vašich věcí v domácnosti. Ideální aplikace pro sběratele.

f

Dnes nejčtenější

.