Zavřít reklamu

iTunes 12.2 logoNěkteří uživatelé, kteří chtějí vyzkoušet všechny možnosti Apple Music si pomocí iCloud Music Library nahráli svojí hudební knihovnu na iCloud. Apple tak má porovnat nahranou hudbu se svojí Apple Music databází a uživateli alba přidat do knihovny. Ta alba, které Apple nemá vám nahraje na iCloud, odkud je budete mít ve všech vašich zařízeních a můžete si je samozřejmě stáhnout.

Ovšem někteří uživatelé, kteří už službu vyzkoušeli nyní hlásí, že jim hudební knihovna na iCloudu smazala nebo zcela předělala jejich alba. Některé položky z jejich knihovny jsou tak nenávratně pryč, protože Apple jim je jednoduše odstranil nebo je nahradil špatným albem, a tak mají namísto svého původního oblíbeného alba nějaké naprosto jiné, které nechtějí a to původní je samozřejmě pryč.

Jiným uživatelům zase iCloud Music Library duplikuje alba či jen určité skladby nebo dokonce začne zobrazovat ty, které byly v minulosti odstraněný z iTunes Match. Jeden z uživatelů si všiml, že pokud nahrajete nějaké album na iCloud a poté si jej chcete stáhnout pro offline poslech, Apple stáhne chráněnou verzi z Apple Music namísto toho, aby vám stáhl vaše album. Ve výsledku to znamená, že stažnou hudbu si už nemůžete nikam jinam nakopírovat, jen si jí synchronizovat mezi zařízeními od Applu. A pravděpodobně, pokud po třech měsících přestanete Apple Music používat, vám tato alba nenávrtaně smaže.

13448-8212-13428-8159-IMG_0215-l-l

*zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.