Zavřít reklamu

547269_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

AnkiApp Flashcards
AnkiApp je jednoduchou, efektivní pomůckou ke snadnějšímu učení, která vám umožní studovat ve svém vlatním tempu, kdykoliv máte čas a chuť. Aplikaci zprovozníte na iPhonu i iPadu a synchronizace probíhá zcela automaticky mezi vašimi iOS zařízeními. AnkiApp ohodnotí váš výkon procenty a známkami, takže můžete lehce vysledovat, zda se zlepšujete či nikoliv. Pomocné kartičky můžete vylepšovat různými obrázky i audiem.

ankiapp

Color Palette
Aplikace Color Palette vám umožní vytvářet barevnou paletu z vašeho obrázku. Stačí vybrat obrázek, vložit ho do aplikace, uložit ho a uložený soubor lze převést i na další Mac. Paletu lze převádět do obrázkových souborů, dokumentů PDF a HTML.

screen800x500

Quick CSS Sprite
Pokud programujete webové stránky a používáte nástroj CSS sprite, pak by vám následující aplikace mohla usnadnit programování. Automaticky totiž vygeneruje CSS kódy pro implementování a nemusíte je zbytečně ručně psát.

screen1280x800-2

ImageToBase64
Další užitečný nástroj pro psaní stránek v CSS. ImageToBase64 je totiž nástroj pro konverzi obrazu na base 64 řetězec (CSS obrázek). Převod obrazu do base64 řetězce je potřeba, pokud chcete vložit obrázky přímo do webové stránky.

screen1280x800

 

BluTerm
Aplikace určená spíše pro vývojáře. BluTerm je emulátor terminálu pro komunikaci se zařízením pomocí bluetooth sériový adaptér.

  • Původní cena: $4,99
    Stáhnout: BluTerm
screen1280x800-3

MacAppStoreSplash_2x

Dnes nejčtenější

.