Zavřít reklamu

768977_largerOpět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Flying Benjamins
Flying Benjamins je skvělou hrou, ve které řídíte moderní stíhačky a máte za úkol ochránit nově postavené bankovní centrum. Hra nabízí 20 zajímavých misí, ve kterých budete muset bojovat proti 30 různým nepřátelům. Flying Benjamins je celkem drahou hrou, takže určitě neváhejte využít dnešní nabídky a stahujte.

screen568x568

Shopping list
Shopping list je velmi praktickou aplikací, která vám pomůže při vašich nákupech. Nákupy budou s touto aplikací zábavné a naprosto přehledné. Grafika aplikace je jedinečná a naprosto intuitivní.

lednička

iWeather Pro
iWeather Pro je vše obsahující aplikací o počasí, která poskytuje přesnou předpověď. Aplikace je velmi intuitivní a uživatelsky příjemná. iWeather dokáže rychle určit vaší současnou polohu a nabídne vám předpověď počasí v dané lokalitě. Nabídne především skvělý design a podrobnou přepdověď.

poča

Convertr
Convertr je aplikací, která slouží k převádění měň a jednotek. Aplikace má přehledný a pěkný vzhled. Je také velmi rychlým, přesným a snadno ovladatelným nástrojem. Pro studenty ale i běžné uživatelé, kteří často převádějí je Convertr naprosto ideální.

  • Původní cena: $1,99
    Stáhnout: Convertr
měření

Follow Me for Instagram
S pomocí Follow Me for Instagram uvidíte na mapě polohu jednotlivých příspěvků, v momentě, kdy byly nahrány na Instagram. Prostě a jednoduše – ať už se nacházíte kdekoliv, tak díky této aplikaci můžete shlédnout všechny příspěvky, které byly nahrané na Instagram v dané lokalitě. Follow Me vám tedy může pomoci v honbě za novými ,,followers”.

gg

iBox
Máte málo místa na vašem iPhone pro všechny vaše oblíbené filmy, pořady či hudbu? Žádný problém. Stačí mít vše uložené na vašem počítači a kdykoliv cokoliv streamovat do vašeho iOS zařízení. iBox vám k tomu totiž elegantně a zcela jednoduše pomůže.

  • Původní cena: $5,99
    Stáhnout: iBox
f

 

 

Dnes nejčtenější

.