Zavřít reklamu

Apple Watch Space Gray - iconApple nestíhá vyrábět a zdá se, že je rád, když dokáže alespoň tak tak zásobovat země, ve kterých se Apple Watch již v současné době prodávají. V pátek minulého týdne se pak začaly hodinky prodávat také v Itálii, Mexiku, Singapuru, Jižní Koreji, Španělsku, Švýcarsku a Tchaj-wanu, od 17. 7. 2015 se pak dočkají také v Nizozemsku, Švédsku a Thajsku, díky čemuž se Apple Watch budou prodávat už v 19 zemích světa.

Bohužel ani jedna z těchto zemí není ČR nebo SR a tak nám nezbývá než čekat. Ovšem zdá, se že se ještě načekáme a to možná až do příštího roku. Ačkoli Apple totiž aktualizoval webové stránky apple.cz a apple.sk aby přidal informace o Apple Music, nových informací o Apple Watch jsme se nedočkali. Nedočkali jsme se na rozdíl od 13 nových zemí, které hlásí dostupnost s označením „k dispozici v roce 2015“. To se však bohužel ČR ani SR netýká. Tuto informaci objevily návštěvníci stránek společnosti Apple v Indii, Saudské Arábii, Spojených arabských emirátech, Malajsii, Novém Zélandu, Belgii, Dánsku, Norsku, Rakousku, Rusku, Finsku, Turecku a Brazílii.

Může nás tak těšit snad jen to, že si pro Apple Watch v letošním roce budeme mít možnost zajed do sousedního Německa nebo Rakouska, kde budou v roce 2015 dostupné. V ČR a SR to prozatím tedy na letošní rok nevypadá a díky novým informacím z webových stránek ostatních zemí lze říct, že se letos v ČR a SR Apple Watch s určitostí nedočkáme. Mohou se však objevit v distribuci mobilních operátorů, což již naznačil slovenský Telekom, ovšem zda tomu tak skutečně bude v současné době s určitostí netuší vůbec nikdo.

the-link-bracelet-for-the-apple-watch-took-nine-hours-to-make

Dnes nejčtenější

.