Zavřít reklamu

150613_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

The Larges Finder
The Larges Finder je výborným pomocníkem při hledání a čištění obsáhlých souborů na vašem Macu. Obsahuje rychlý a velmi přesný skenovací algoritmus. Podporuje kopírování, přesouvání (i do koše), dokáže skenovat více souborů naráz, automaticky vybírá, které soubory by byly vhodné k vymazání a obsahuje mnoho dalších užitečných funkcí.

largeskener

PDF to Image Converter Expert
PDF to Image Converter Expert je aplikací, která je zaměřená na převod PDF dokumentů na obrázky. S pomocí této aplikace můžete také vytahovat z PDF souborů jednotlivé obrázky obsažené v textu. Program umí převádět PDF na jpg, gif, png, bmp a tiff. Můžete samozřejmě přizpůsobit velikost vytvořených obrázků podle svého.

pdfconvert

ID3 Editor Pro
ID3 Editor Pro je rychlou a jednoduchou aplikací na spravování vašich hudebních ID3 informací. Za pomocí této aplikace můžete upravovat a ukládat ID3 info, které může obsahovat názvy, alba, rok vydání, žánr či komentáře. Podporuje tyto hudební formáty: mp3, m4a, wma, wav, ogg, mka, au, caf, aiff, flac, ac3, m4r. Vesměs dokáže otagovat tak, jako iTunes, avšak o něco efektivněji a rychleji.

ID3 EDIT

My Splash Effects
My Splash Effects je úžasným pomocníkem při úpravě vašich snímků. Pokud chcete vytvářet skvělé fotografie, tak je My Splash Effects tou nejlepší možnou volbou. Zamilujete se do způsobu, jakým lze jednoduše a rychle vytvořit z vašich snímků unikátní díla. Aplikace dokáže např. během chvilky vyjmout pozadí z vaší fotografie.

myslasheffects

Atlas
Atlas je velmi užitečným nástrojem pro jednoduché vytváření animací. Aplikace má velmi intuitivní uživatelské rozhraní. Své vytvořené animace můžete také exportovat do formátu Cocos2d.

  • Původní cena: $3,99
    Stáhnout: Atlas
atlas

QuickShot
QuickShot je jedinečným správcem vašich screenshotů. Jednoduše udělejte screenshot a okamžitě bude možné screenshot přesunout z menubar. Také si můžete prohlížet a sdílet vaše předešlé screenshoty. QuickShot je jednoduchou aplikací, která vám ušetří mnoho času.

screenshot

Pattern Doodles
Pattern Doodles je grafickou aplikací, která se zaměřuje na vytváření všemožných vzorů. Vaše výtvory mohou být ukládány ve formátu jpg. Pokud máte náladu být trochu kreativní a užít si trochu legrace, je Pattern Doodles pro vás to pravé.

pattern

[ScreenCapture]
Jak už samotný název napovídá [ScreenCapture] slouží k pořizování snímků vaší obrazovky počítače Mac. Toho samozřejmě lze docílit přímo pomocí klávesových zkratek OS X, avšak [ScreenCapture] nabízí rozšířené možnosti nastavení jako skrytí nebo zobrazení kurzoru, ukládání do clipboardu nebo do souboru či automatické otevírání v Náhledu nebo rovnou v aplikaci Mail k jednoduchému odesílání.

screen1280x800

Any File Info
Aplikace sloužící k zobrazení všemožných informací k různým typům souborů. Dále také umí vypočítat Hash hodnotu ke zvoleným souborům, kterou si můžete nechat vyexportovat.

screen1280x800-2

MacAppStoreSplash_2x

Dnes nejčtenější

.