Zavřít reklamu

441663_largerDenně vychází na App Storu stovky, ne-li tisíce nových aplikací. Je těžké objevit ty zajímavé, které by vám mohly být něčím užitečné nebo vás pobavit. Někteří vývojáři mají dokonce takovou smůlu, že si jejich nové aplikace v každodenním závalu nikdo nevšimne a tedy ani nestáhne. Pokud byste ale rádi byli informování o zajímavých nových aplikacích, pak sledujte každý den náš web, kde vám vždy přineseme výběr těch nejlepší, které v daný den vyšly. Pojďme se vrhnout na ty dnešní.

Chicken VS Fox: Egg Run!
Příjemná a čas zabíjející hra, kde je v hlavní roli kuře. Budoucnost všech živočišných druhů je ve vašich rukou, takže sbírejte vajíčka a nakonec poražte nepřátelskou lišku. Pokud se čas od času potřebujete odreagovat, tak třeba právě tato hra vám padne do oka.

screen640x640

KeysPop
Díky KeysPop si můžete uzpůsobit pozadí klávesnice podle svého vlastního výběru. Pokud vás už nudí mít stále stejnou uniformní klávesnici, tak nyní máte možnost s tím něco udělat. Také si můžete vybrat nové klávesové zvuky.

keyboard

10k Steps
Chcete jednoduchou aplikaci, která vám pomůže zůstat stále aktivní? V tom případě je 10k Steps pro vás tou pravou aplikací. Jedná se o jednoduchý krokoměr, který vám stanoví pro každý den krokový cíl – 10 000 kroků.

10k

21 Day Fitness 
21 Day Fitness je skvělou aplikací, která vám pomůže shodit přebytečná kila, začít jíst zdravěji, vypadat a cítit se skvěle. S pomocí této aplikace můžete sledovat úbytek své váhy, množství vypité vody a mnoho dalších souvisejících prvků.

21d

RESCUE: Heroes in Action
Ponořte se do této realistické mise s vaší hasičskou jednotkou, kde vaše rozhodnutí mohou znamenat život nebo smrt. Zkuste si, jaké to je, být opravdovým hrdinou. Vžijte se do role hasičů a zachraňte co nejvíc životů.

hasiči

ERASwitch
Ovládejte své LED světlo z jakékoliv místnosti vašeho domu prostřednictvím iPadu. ERASwitch je oficiálním dálkovým ovladačem pro ERAled.

erawwitch

Square Photo Collage
SquareRepost je nejjednodušší a nejrychlejší cestou ke sdílení vašich snímků v plné velikosti ve tvaru čtverce, aniž byste je museli oříznout. S touto aplikací bude sdílení vašich fotografií na Instagram jednodušší.

square

Dnes nejčtenější

.