Zavřít reklamu

Apple Watch Edition - iconPo dlouhém čekání se alespoň v USA konečně dočkali. Apple Watch je totiž od tohoto týdne možné vyzvednout přímo v Apple Store. Ovšem nadále zůstává nutností si jablečné hodinky objednat skrze Apple Online Store. Namísto toho, aby vám je dovezli domů, si je zákaznici mohou nyní vyzvednou v jednom z Apple Storů poblíž jejich bydliště a rovnou si nechat poradit od tamních pracovníků, kteří jim mohou například pomoci s prvním nastavením.

Jeff Williams z Applu však na začátku tohoto měsíce také potvrdil, že Apple již brzy začně prodávat Apple Watch přímo v Apple Storech. O konkrétním datu se však nezmínil. Je však pravděpodobné, že by se tak mohlo stát již 26. června, kdy bude spuštěna druhá vlna prodejů v dalších sedmi zemích. Konkrétně se jedná o Itálii, Mexiko, Singapur, Jižní Koreu, Španělsko, Švýcarsko a Tchaj-wan. Williams se ale také zmínil, že Apple Watch ve Space Black variantě prozatím dostupné nebudou, jelikož se jedná o nedostatkové zboží.

Prozatím není vůbec známo, kdy by mohla začít také třetí vlna prodejů. V té by se už mohla objevit také Česká republika, protože v případě iPhonu jsme v posledních letech právě ve třítí vlně. Bohužel je ale také důležité brát na vědomí, že ani první generace iPhonu se k nám do ČR vůbec nedostala. Vzhledem k tomu, jak pomalu se rozšiřují Apple Watch a jak pomalu je Apple dostává do svých Apple Storů, se také nemusíme dočkat a je dost možné, že k nám zamíří až druhá verze hodinek. Ta by měla být představena na podzim společně s iPhonem 6s a 6s Plus, ovšem ani o té nejsou prozatím žádné spekulace a může se také stát, že Apple vzhledem k ceně Apple Watch Edition s druhou generací třeba rok počká a mezitím bude rozšiřovat generaci první.

The-Gold-Apple-Watch-May-be-Sold-for-1200-928-76-458790-2

*zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.