Zavřít reklamu

529662_largerOpět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Drop The Chicken 2
Drop The Chicken 2 je suprová, plně animovaná, návyková hra plná různých hádanek. Naším hrdinou je Chicken Chuck, který musí obstát v každém levelu, aby získal zpět svou přítelkyni.

chicken

Video Downloader Pro
Stahujte videa z rozmanitých video stránek do vašeho iPhonu, iPodu Touch a iPadu. Mějte svá oblíbená videa neustále u sebe a můžete si je přehrát kdekoliv a kdykoliv. Svou sbírku videí také můžete chránit heslem.

videodouwn

Eureka
Eureka je neskutečně jednoduchý a rychlý kontrolní seznam s notifikačním centrem. Skvělou věcí na této aplikaci je její jednoduchost, takže může být použita prakticky kýmkoliv. Navíc nemusí nahradit kontrolní aplikaci, kterou již používáte, ale můžete Eureku využívat jako dodatek k této aplikaci. Kdykoliv máte nějaký nápad/úkol/událost, kterou si potřebujete zapamatovat, tak využijte Eureku a nahrajte svou poznámku. Váš nápad nebo úkol pak bude převeden do oznamovacího centra, kde budete mít poznámku neustále na očích.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: Eureka
eureka

SaveGram
Prohlížejte, vyhledávejte a ukládejte fotografie či videa, která se vám zalíbí na Instagramu. Ukládat videa či fotografie můžete rovnou do camera roll, kde si je můžete prohlédnout kdykoliv.

  • Původní cena: $1,99
    Stáhnout: SaveGram
savegram

Net Master HD
Net Master HD je ultimátní mobilní řešení pro analýzu a diagnózu vašich síťových problémů. Tato aplikace byla vytvořena speciálně pro iPad. Všechny nezbytné nástroje tak budete mít hezky pohromadě v jedné aplikaci.

ipad NET

Layapp Pro
Layapp Pro je aplikací zaměřující se na vytváření koláží z vašich fotografií. Layapp vám poskytne přes 190 různých druhů koláží. V této aplikaci je také možnost upravení snímků za pomocí různých filtrů a dalších nástrojů na úpravu fotografií.

layapp-pro

 

Cya Never
Díky Cya Never můžete udělat rychlý konec s nepřehledným a zmateným seznamem kontaktů. Aplikace Cya Never vám tedy pomůže uspořádat seznam kontaktů dle libosti.

tinder

Twin Moons
Pokud vás baví hry, kde hledáte ukryté předměty, tak tu máme něco pro vás. Odhalte šokující tajemství z minulosti a zachraňte budoucnost v této strhující hře, která je zaměřena na hledání skrytých předmětů. Twin Moons nabízí 51 strašidelných a tajemných levelů, dva možné konce a mnoho dalšího.

  • Původní cena: $4,99 (iPhone)
    Stáhnout: Twin Moons (iPhone)
  • Původní cena: $6.99 (iPad)
    Stáhnout: Twin Moons (iPad)
twin

Pocket Lists
A máme tu dnes v pořadí druhou aplikaci, která se zaměřuje na kontrolní seznamy. Pocket Lists je uživatelsky příjemná aplikace pro správu seznamu úkolů, na které nesmíte zapomenout. Můžete vytvářet různé seznamy, na kterých se můžete podílet s přáteli. Seznamy si také můžete uzamknout pomocí hesla.

pocket-lists
iphone-in-hand-horizontal

Dnes nejčtenější

.