Zavřít reklamu

WTCCNa Slovensku je poslední dny pořádně horko a o víkendu od 19. do 21. 6. 2015 bude ještě žhavěji. Již tento víkend nastartují svá silniční monstra taková jména jako je Sébastien Loeb nebo Maťo Homola a předvedou to nejlepší, co jejich miláčci na čtyřech kolech dokáží. Vy můžete být u toho, máme pro vás totiž exkluzivně ve spolupráci se sponzorem celé série WTCC společností Kenwood soutěž o 2×2 vstupenky a to nejen na samotné závody na tribunu, ale exkluzivně také přímo do pit boxu!

Celkem vyhlásíme dva výherce, z nichž každý získá dvě vstupenky na samotné závody, respektive kvalifikaci a dvě vstupenky pro vstup do pit boxu. První výherce, respektive první místo získá vstupenky na neděli, kdy se jede samotný závod a druhý vylosovaný pak na sobotu, kdy se jede kvalifikace. Oba pak budou mít možnost kromě sebe vzít ještě doprovod a to jak na tribunu, tak i do pit boxu.

Soutěžní otázka
Mezi nejmladší jezdce WTCC bude patřit také stoupající hvězda Slovenského motosprotu Maťo Homola a nás zajímá, kdy se tento mladý závodník narodil. Odpovědi posílejte na mailovou adresu soutez@letemsvetemapplem.eu a to do 17. 6. 2015 do 20:00.

bandeaux-slovakia-2015-1125x250-1

Dnes nejčtenější

.