Zavřít reklamu

whatsappKdyž za něco dáte 20 miliard amerických dolarů, chcete aby to fungovalo sakra dobře. Facebook, který je novým majitelem WhatsApp, se však v současné době musí potýkat s problémem, který ohrožuje stovky milionů uživatelů na celém světě. Váš účet na WhatsApp totiž dokáže hacknout každý a to nejen zkušený hacker, ale i malé dítě. Jediné co potřebuje vědět, je telefonní číslo své oběti a zůstat pár desítek vteřin osamotě s jejím telefonem.

Jednoduchý trik, který se nebojíme publikovat vzhledem k tomu, že jej najdete na YouTube na stovkách videí funguje zcela primitivně. Tento článek neslouží jako návod na hacking, ale má za účel informovat o možném riziku, které je se službou WhatsApp spojeno.

Stačí, když budete mít pár desítek vteřin telefon své oběti. Na svém telefonu si budete chtít založit nový WhatsApp účet a místo svého čísla zadáte cizí telefonní číslo, tedy číslo oběti. Poté již jen stačí zvolit ověření přes telefonní hovor, který nadiktuje pin. Hovor je možné přijmout na telefonu vaší oběti i v době, kdy má telefon uzamčen a poté jej již jen napíšete do svého telefonu a vše je hotovo. Dávejte si tedy pozor, s kým svůj telefon necháte.

Dnes nejčtenější

.