Zavřít reklamu

644795_largerOpět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Notifyr
Notifyr je výbornou aplikací, která vám umožní přijímat notifikace z vašeho iPhonu na vašem Macu. Aplikace využívá Bluetooth, takže spotřebovává minimum energie.

  • Původní cena: $4,99
    Stáhnout: Notifyr
notifyr

Saver 2
Tato aplikace je zaměřena na monitorování vašich výdajů. Saver 2 se stane vaším osobním finančním poradcem, který vám bude pomáhat činit rozumné kroky při spravování vašeho rozpočtu. Aplikace Saver 2 vám mimo jiné lehce ukáže, kam doopravdy jdou vaše peníze a jakým způsobem je lze utratit moudře.

  • Původní cena: $4,99
    Stáhnout: Saver 2
saver

PDF Reаder – PDF, Djvu, Office, Excel reader
Aplikace, která vám zcela určitě usnadní práci s jakýmkoliv dokumentem. Budete moci zhlédnout všechny běžné formáty jako např. PDF, DOC, DJVU, XLS, PPT, TXT, fotografie a videa.

pdf

Route Map – Walking, Running and Cycling GPS Tracker with Offline Maps
Route Map vám pomůže sledovat vaši chůzi, běh či jízdu na kole za pomocí offline map. Aplikace je užitečným pomocníkem na zaznamenání, analýzu a sdílení vašich sportovních dat.

route

Warhammer Quest
Tato hra je založena na klasické deskové hře. Pozor, Warhammer Quest je vcelku návyková směs RPG (role-playing game) a strategie. Ve hře se můžete setkat s orky, trolly, gobliny a dalšími divokými nepřáteli!

screen520x924

gTasks Pro
Pokud jste dosud nenašli úkolovou aplikaci, která by vám vyhovovala, tak třeba si zamilujete právě tuto. Můžete si synchronizovat vaše úkoly s Google Task napříč všemi iOS zařízeními.

gtask

Alayer
Alayer je skvělá aplikace na upravování vašich snímků. Za pomocí této aplikace můžete dát svým fotografiím zcela nový rozměr!

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: Alayer
alayer

Pics2Mov
S aplikací Pics2Mov může kdokoliv vytvářet parádní videa naprosto jednoduše a rychle. K videu také můžete jako podkres doplnit hudbu. Pics2Mov nabízí přehledné, jednoduché uživatelské rozhraní a nabízí také mnoho různých možností, jak upravit vaše video.

  • Původní cena: $1,99
    Stáhnout: Pisc2Mov
video

Dnes nejčtenější

.