Zavřít reklamu

OS X El CapitanStejně jako u iOS 9, ani u OS X jsme neváhali a okamžitě jsme začali testovat nejnovější beta verzi OS X El Capitan. Ta dorazila hned včera po ukončení WWDC do developerského centra. Nový OS X nepřinesl příliš mnoho novinek, většinou se jedná jen o jakési doplňky do současných aplikací, které mají uživateli zpříjemnit práci se systémem. Namísto toho Apple na konferenci přislíbil, že se v OS X El Capitan zaměří na výkon a stabilitu systému.

Už při prvním testování byla znát vylepšená odezva všech nativních aplikací. Spouštění, překlikávání, zvětšování, zmenšování, náhledy, prostě vše je nyní o kus rychlejší. I tak ale první beta verze obsahuje mnoho chyb, které dokáží pořádně potrápit. Apple je ale zajisté během půlročního vývoje opraví.

Pokud čekáte až na veřejnou betu, která dorazí v létě nebo až na samotné vypuštění finální verze, ale rádi byste už nyní viděli, na co se můžete těšit, tak vám přinášíme vlastní video jako první web v ČR a SR, ve kterém můžete vidět všechny novinky, které se v El Capitan skrývají.

El Capitain

Dnes nejčtenější

.