Zavřít reklamu

iPhone 7Redakce magazínu Mobile News, což není zrovna noname web, získala exkluzivní informace od zaměstnanců anglického Vodafone, které odhalují datum představení, předobjednávek a zahájení prodeje nového iPhone. Telefon je v mailu označen pouze jako nový iPhone a předobjednávky by měl začít Vodafone v Británii přijímat od 18. 9. 2015 s tím, že přístroj by měl být oficiálně představen již 8. září 2015. Zahájení prodeje je pak plánováno na 25. 9. 2015.

Datům lze věřit nejen díky tomu že je zveřejnil Mobile News, ale také díky historii. Například v loňském roce nám Apple ukázal iPhone 6 a iPhone 6 Plus přesně 9. 9. 2014 a zahájení prodeje začalo v první vlně 19. 9. 2014. V ČR se pak novinka objevila o měsíc později.

Mobile News navíc dodává jednu zajímavou informaci. Mail totiž o novince mluví jen jako o novém iPhone a to v jednotném čísle a je tedy otázkou, zda se dočkáme skutečně iPhone 6s a iPhone 6s Plus nebo jen představení jednoho modelu s tím, že iPhone 6s Plus by se nezačal prodávat. Ten totiž poměrně značně parazituje na iPadu mini a je otázka, zda jej Apple nestáhne z trhu. To však ukáže až čas.

iPhone 7 front

*Zdroj: mobilenewscwp.co.uk

Dnes nejčtenější

.