Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-06-04 v 18.55.41Už několik měsíců vám denně přinášíme sekci aplikací, které jsou v daný den zcela zdarma. Jako obvykle se vám snažíme ukázat jen ty vybrané a nejlepší, které by pro vás mohly být něčím užitečné. Vývojáři se rozhodli svoji aplikaci na nějaký čas slevit, aby tak podpořili růst v žebříčkách a oslovili i uživatele, kteří by si ji jinak nestáhli. Nezapomínejte, že aplikace může být zlevněna jen na opravdu krátkou chvíli, a tak se může klidně stát, že ihned po zveřejnění bude jedna z uvedených aplikací opět za peníze. Stává se to ovšem jen zřídkakdy.

2Do

Univerzální aplikace na tvoření seznamů, skupin a úkolů, které chcete splnit. 2Do je velice oblíbená aplikace s pěkným designem oceněná mnoha zahraničními servery jako nejlepší ve své kategorii. 2Do je i pro Apple Watch a zaujme svojí původní cenou, která byla poměrně vysoko. Nyní je však aplikace zdarma.

  • Původní cena: $14,99
2do

 

Cue

Zajímavá aplikace pro všechny, kteří chtějí tvořit na svém iPhonu hudbu. Nemusíte umět hrát na nástroj. Stačí si v Cue nějaký zvolit a třást s iPhonem, na základě toho se vytvoří zvuk. Ty pak můžete kombinovat a vytvořit poměrně zajímavé dílo, které lze sdílet i s ostatními.

  • Původní cena: $2,99
cue

 

Levitagram

Levitagram je aplikace sloužíci k úpravě fotografií. Kromě ostatních však umí několik funkcí jako třeba odstranit na fotografii něco, co tam nechcete. Aplikace byla dobře ohodnocena mnoha zahraničními weby a stala se velice oblíbenou.

  • Původní cena: $1,99
levitagram

 

ColorADD

Vidíte špatně barvy? Pak je ColorADD aplikace právě pro vás. Získala několik ocenění díky tomu, že pomáhá mnoha lidem s problémy rozeznat barvy a také učí děti v mateřských školkách. Stačí totiž v aplikaci kamerou namířit na cokoliv a ukáže se vám přesná barva. Mějte však na paměti, že záleží také na světle při snímání.

  • Původní cena: $0,99
coloradd

Afterlt

Další aplikace sloužící k úpravě fotografií. Oproti předchozí nabízí pokročilé funkce v oblasti zaostřování. S Afterlt můžete zaostřit na co chcete až po pořízení. K tomu lze samozřejmě fotografii všemožně upravit.

  • Původní cena: $0,99
afterit

Reminder Plus

Zdá se vám nativní aplikace pro vytváření připomínek přiliš ořezaná nebo vám přijde, že nastavování času a dalších funkcí je špatně dostupné? Pak je Reminder Plus aplikace právě pro vás. Nabízí totiž jednoduché tvoření připomínek s více možnostmi, než defaultní aplikace v iOS.

  • Původní cena: $0,99
reminder-plus-2
iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.