Zavřít reklamu

Apple iPhone 7 conceptPověsti o 4″ iPhone máme možnost číst od chvíle, kdy Apple vydal iPhone 6. Nyní se opět jedna objevila a tvrdí, že výrobce displejů, který dodává Applu displeje pro jeho současná iOS zařízení, společnost AU Optronics je jednou ze společností, které budou mít na starosti výrobu 4″ iPhone panelů. Nové telefony s 4″ displejem by se měly začít prodávat v prvním čtvrtletí příštího roku.

Informace naznačují ,že AUO je pravděpodobně jeden z nejdůležitějších výrobců displejů, ovšem nebude jediným. Další společnosti budou vyrábět displeje v Číně, Tchaj-wanu a Jižní Koreji. Podle zprávy se však novinky dočkáme až v příštím roce.

Je však otázkou, zda se Apple k menšímu telefonu vrátí, poté co dokázal díky větším iPhonům 6 a iPhone 6 Plus zaujmout neuvěřitelné množství lidí a snížit zisky a tím pádem i prodeje společností jako je HTC a Samsung. Apple samozřejmě chce cílit na co největší masu lidí a pokud tato masa chce 5″ a 4,7″ displej, je otázkou zda se mu vyplatí vyrábět a designovat zcela nové 4″ zařízení.

iPhoneScreens-640x425

*Zdroj: cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.