Zavřít reklamu

HoundV době, kdy se s novým iOS a OS X setkáváme každý rok, kdy číslovky verzí nejpopulárnějších aplikací naskakují jak čísla v ruletě, se zdá neuvěřitelné, že by se nějaká aplikace vyvíjela devet let. Vidíte a přesto se to stalo, devět let trval vývoj aplikace Hound, kterou přináší tvůrci známého SoundHound. Ovšem podle pánů z Re/Code se vývoj vyplatil a Hound přináší to, co jsme v životě u žádného jiného hlasového asistenta neviděli.

Ve videu níže vidíte, jak dokáže Hound s neuvěřitelnou rychlostí odpovědět na širokou škálu otázek, na které nedokáže reagovat Cortana, Siri nebo Google now. Pokud vás již tyto věty zaujaly pak si přečte na jaké otázky dokáže Hound bez problémů odpovědět:

  • Kolik dní uběhne mezi pozítřím a třemi dny před druhým čtvrtkem v listopadu 2022?
  • Jaký počet obyvatel má hlavní město, ve kterém se nachází Space Needle?
  • Jaké je hlavní město a počet obyvatel Japonska a Číny a jaká je jejich rozloha v mílích a kilometrech čtverečních a také mi řekni kolik lidí žije v Indii a jaké je předčíslí pro Německo, Francii a Itálii.
  • Ukaž mi Asijské restaurace kromě Čínských a Japonských.

Pokud jste si z videa v tomto článku sedli na zadek a pořád přemýšlíte jak je to možné, pak jste nejlepší kandidát pro registraci do beta programu, díky kterému můžete na iOS a Androidu testovat Hound. Přihlásit se do beta programu můžete přímo zde.

Hound Assistant

Dnes nejčtenější

.