Zavřít reklamu

Jawbone Up3Spoločnosť Apple začne už budúci mesiac opäť predávať trackery Jawbone, ktoré sú priamym konkurentom hodiniek Apple Watch. Správu potvrdil produktový manažér Jason Donahue počas tlačovej konferencie v Japonsku, kde uviedol, že trackery sa začnú už začiatkom júla/července predávať v obchodoch Apple Store v Japonsku, USA a ďalších krajinách sveta, čo môže znamenať, že produkty ako Jawbone UP2 a UP3 bude možné zakúpiť aj cez Online Store spoločnosti.

V obchodoch sa začnú predávať najskôr lacnejšie trackery UP2 za cenu 100 dolárov a krátko po nich by sa mal v obchodoch Apple Store začať predávať aj novší Jawbone UP3 za cenu 180 dolárov. Oba trackery sa prestali predávať v obchodoch Applu z dôvodu, že pôsobili ako wearable zariadenia konkurujúce Apple Watch a vyzeralo to, že Apple sa chcel počas uplynulých mesiacoch sústrediť predovšetkým na predaj svojich vlastných hodiniek. Jediné zariadenie, ktoré ostalo v predaji, bol Jawbone UP Move, ktorý si nebolo treba nasadiť na ruku, ale jednoducho ste si ho pomocou klipsy pripevnili k svojmu oblečeniu, podobne ako iPod shuffle.

Apple v čase vydania Apple Watch prestal predávať viaceré konkurenčné produkty, vrátane tých trackerov Jawbone, Nike Fuelband a MIO. Očakáva sa teda, že išlo len o dočasnú situáciu a časom sa možno začnú predávať všetky spomínané trackery aj v obchodoch Applu. Otáznik visí nad novinkou Jawbone UP4, ktorý funguje zároveň ako bezkontaktné platidlo, teda konkuruje jednej z hlavných funkcií Apple Watch.

Jawbone Up3

*Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.