Zavřít reklamu

skype
V návaznosti na odhalení závažné chyby, kdy při obdržení určitého textového řetězce neustále dokola padala aplikace Zprávy na iOS nebo se dokonce samovolně restartoval iPhone, se chvíli poté zjistilo, že se bug rozšířil i do dalších aplikací jako WhatsApp, Twitter, Snapchat a několik dalších. Nyní vyplulo na povrch, že zasaženou platformou není jen iOS, jelikož přes populární Skype se chyba rozšířila také na Windows a Android.

Stejně jako na iOS, i na Androidu nebo Windows zasažený Skype neustále dokola padá při pokusu jej otevřít. Textový řetězec je v tomto případě odlišný od toho, který jsme měli možnost vidět před týdnem. Zajímavostí je, že ačkoliv je zasažena aplikace Skype pro Windows, při obdržení škodlivé zprávy na OS X se nic nestane a desktopový systém od Applu je odolný.

Bohužel v současné době neexistuje žádné řešení, jak se problému na Skypu vyvarovat. Microsoft prozatím jen oznámil, že o chybě ví a pracuje na opravě. V brzké době tedy můžeme očekávat update. Prozatím ale společnost nevydala žádný postup, jako to udělal Apple, který by chybu dočasně vyřešil.

Skype_5_1_ksnzto

 

Dnes nejčtenější

.