Zavřít reklamu

WWDC 2015
WWDC (Worldwide Developers Conference) začne už v pondělí v 19:00 našeho času. LsA samozřejmě u druhé letošní keynote společnosti Apple nebude chybět a přineseme vám během konference nespočet článků o právě představených novinkách. Jako obvykle se Apple na konferenci připravuje již několik dní dopředu a na Moscone Center v San Francisku, kde se má keynote konat, už zavěšuje obrovské bannery, na kterých bude vyobrazen obrovský symbol letošní WWDC.

Kromě vnějšku budovy Apple pracuje na zkrášlení i vnitřku Moscone Center. Jako obvykle zde vyvěsí několik bannerů symbolizující novinky, které budou v pondělí představeny. Bohužel je velice nepravděpodobné, že by se fotografie některého z nich dostatala ven, a tak si budeme muset počkat až na samotnou konferenci. Minulý rok jsme se však dozvěděli název a částečný vzhled nového OS X ještě těsně před zahájením konference právě z uvnitř zavěšených bannerů. Letos se s velkou pravděpodobností dočkáme také.

Jak můžete vidět na fotografii níže, z obrovského banneru se prozatím nedá nic vyčíst, avšak už lze vidět náznaky tvoření loga letošní WWDC s nápisem „The epicenter of change.“ Právě zmíněný nápis by měl napovídat mnohé, je však těžké cokoliv přesně odhadnout. Nejvíce se spekuluje o revoluční Apple TV. Kromě té by měl Apple již tradičně představit iOS 9, OS X 10.11 a zcela předělenou streamovací službu postavenou na základech Beats Music.

applelogo2015wwdc

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.