Zavřít reklamu

HomeKitApple právě v dokumentu na svých stránkách potvrdil, že třetí a vyšší generace Apple TV bude sloužit k ovládání HomeKit příslušentsví. V případě, že budete daleko od domova a váš iPhone nebude připojen na stejnou síť, připojíte se přes Apple TV a můžete ovládat chytré domácí příslušenství jako byste byli právě doma.

Po přihlášení se stejným Apple ID v iOS zařízení a Apple TV, budou moci uživatelé používat Siri k zadávání příkazů pro vzdálené ovládání světel, zámků, termostatů a dalšího příslušenstvní s HomeKit podporou. Právě od výrobců HomeKit příslušenství bylo poprvé zjištěno, že Apple TV bude sloužit jako centrála, která bude vše řídit. Díky výše zmíněnému dokumentu se nyní vše potvrzuje přímo od Applu.

Dokument byl zveřejněn jen den po včerejším zahájení prodejů prvních HomeKit příslušenství Lutron, iHome, Elgato, Insteon a Ecobee. Mnohé z těchto doplňků si lze už nyní zakoupit, jiné jsou prozatím dostupné jen prostřednictvím předobjednávky. Další produkty by měly být dostupné po pondělní WWDC.

Apple TV

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.