Zavřít reklamu

jay_blahnikFitnes guru Jay Blahnik začal pracovať pre Apple už minulý rok, kedy bol vývoj Apple Watch v plnom prúde a práve on úzko spolupracoval pri vytvorení fitnes aplikácií pre hodinky, ako aj asistoval pri zrode rozhrania HealthKit. No teraz, po vydaní prvej generácie Apple Watch to vyzerá, že riaditeľ technológií pre fitnes a zdravie má viac času a v priebehu tohto týždňa cestuje po východnej Ázii a Austrálii, a organizuje tu Q&A stretnutia s obľúbenými osobnými trenérmi a ďalšími významnými osobnosťami.

V priebehu tohto týždňa navštívi niekoľko obchodov Apple Store v Austrálii, Číne a Japonsku, a v každom z obchodov, do ktorých zavíta, sa bude špeciálny event sústrediť na križovatku, na ktorej sa stretávajú technológie, fitnes a zdravie. Prednášky budú fungovať podobne ako tradičné prezentácie, ktoré sa konajú vo väčších obchodoch Apple Store a kde sa môžu zákazníci dozvedieť užitočné informácie o svojich Apple produktoch. Teraz však bude prednáška orientovaná na zdravý životný štýl a mala by motivovať ľudí práve k nemu.

Akcia už prebieha v plnom prúde a napríklad 29. mája/května navštívil Blahnik obchod v Sydney, kde v spolupráci s tamojšou osobnou trenérkou Michelle Bridges pripravili zákazníkom diskusiu. V priebehu dnešného dňa sa stretol v obchode s technologickým reportérom Nobi Hayashim v Apple Store v Tokyu, a následne 3. júna/června odcestuje do Apple Store v Pekingskom China Central Mall, kde zákazníci uvidia Blahnika a Donnie Yen.

Jay Blahnik Sydney

*Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.