Zavřít reklamu

iPhone waterproof AppleDva mladí bratři ze San Diega si vyrazili zaplavat a užit si teplého počasí u moře, což jim teď všichni závidíme. Nicméně, jeden z nich skočil do vody i se svým iPhonem 5. To by ani tak nevadilo, protože iPhone byl ve vodotěsném obalu LifeProof, ve kterém telefon přežije skoro cokoliv. Mladík se však snažil hodit iPhone z vody svému bratrovi, který ještě stál na lodi. Hod se mu nepovedl a iPhone zahučel do vody.

Díky tomu, že byl chráněn masivním pouzdrem se jeho váha podepsala na rychlosti klesání na dno moře a už nemohl být zachráněn ještě během klesání. Oba mladíci se nejprve snažili iPhone vylovit ze dna svými silami, ale podle jejich slov bylo na ně dno až příliš hluboko a nemožnost se potopit až pro iPhone ovlivňoval především tlak.

Nakonec mladíkům na pomoc přispěchal kapitán lodi, kterému nedělalo přiliš problém se pro iPhone potopit do větší hloubky a telefon zachránil hned napoprvé. Nejenom, že iPhone přežil, ale dokonce při svém pobytu na dně vše nahrával, tedy i pokusy obou bratrů jej zachránit. Na video se můžete podívat níže.

Dnes nejčtenější

.