Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-05-29 v 18.00.54Už několik měsíců vám denně přinášíme sekci aplikací, které jsou v daný den zcela zdarma. Jako obvykle se vám snažíme ukázat jen ty vybrané a nejlepší, které by pro vás mohly být něčím užitečné. Vývojáři se rozhodli svoji aplikaci na nějaký čas slevit, aby tak podpořili růst v žebříčkách a oslovili i uživatele, kteří by si ji jinak nestáhli. Nezapomínejte, že aplikace může být zlevněna jen na opravdu krátkou chvíli, a tak se může klidně stát, že ihned po zveřejnění bude jedna z uvedených aplikací opět za peníze. Stává se to ovšem jen zřídkakdy.

GraphMe

Aplikace, která se bude extrémně hodit středoškolákům a vysokoškolákům. S GraphMe si totiž můžete nechat vygenerovat grafy mnoha funkcí, mezi kterými nechybí sinus, cosinus, tangens, kotangens a mnoho dalších.

  • Původní cena: $0,99
graphme

Pocket Scale

Aplikace pro všechny, kteří si chtějí hlídat svojí váhu. S Pocket Scale si totiž snadno uložíte právě naměřené hodnoty a na základě toho a dalších informací vám vypočítá vaše BMI a ukáže statistiky, jak moc jste přibrali nebo zhubli. Můžete si nastavit i upozornění, abyste už nikdy nezapomněli na zvážení.

  • Původní cena: $0,99
pocket-scale

Eazy Reminder

Aplikací na připomínání je spousta. Dokonce i samotný iOS obsahuje aplikaci Připomínky, která mnohdy postačí. Eazy Reminder však nabízí zase o něco více, než běžné připomínky. Stačí si totiž nahrát svůj hlas, co chcete připomenout, nastavit čas připomenutí a vše je hotovo. Poté jen dostanete upozornění, kde vám aplikace vašimi slovy řekne, co jste chtěli.

  • Původní cena: $1,99
eazy-reminder1

Analog Beijing

Aplikace, která slouží k úpravě fotografií. Obsahuje několik filtrů a mnoho pokročilých nástrojů na úpravu. Kromě ostatních podobných aplikací ale dokáže zachovat polohová data, která se nesou společně s fotografií.

  • Původní cena: $0,99
analog-beijing

Team Weaver

Skvělá a designově povedená aplikace, která nabízí sdílení poznámek mnoha dokumentů několika uživatelům najednou. Vytvořte dokument a pozvěte své přátele nebo kolegy, kteří mohou do dokumentu také zasahovat a všichni tak vidí aktuálně provedené změny ode všech. Hodí se především na skupinové projekty nebo třeba při společném opisování při písemce :-)

  • Původní cena: $5,99
team-weaver

InstaTools

Instagram aplikace nenabízí příliš mnoho nastavení a statistik. InstaTools však dokáže zobrazit všechny, které sledujete a oni vás ne, na základě toho si je můžete všechny odebrat. Kromě toho nabízí aplikace ještě mnoho dalších funkcí.

  • Původní cena: $1,99
instatools

Movie Box App

Pokud sledujte často filmy a rádi byste si dělali seznam těch oblíbených nebo těch, které chcete vidět či jste už viděli, pak je Movie Box App právě pro vás. Nabízí totiž vytvořit si vlastní databázi filmů. Kromě toho v aplikaci naleznete trailery připravovaných filmů nebo žebříčky nejnovějších či nejobliběnější aktuálních snímky.

  • Původní cena: $0,99
movie-box-app

Audio Notebook Pocket

Děláte si často poznámky, ale nebaví vás si je psát? Pak je tato aplikace právě pro vás. Nabízí totiž vytváření si zvukových poznámek a jejich následné rozčlenění, nadepisování a označování. Pochlubí se i vysokou kvalitou nahrávání mluveného slova a je tak vhodná zejména pro studenty nahrávájící si přednášky nebo samozřejmě pro kohokoliv jiného. Kromě audio poznámek si v aplikace můžete vytváře i běžné poznámky.

  • Původní cena: $1,99
audio-notebook-pocket
iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.