Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-05-28 v 20.51.21Už několik měsíců vám denně přinášíme sekci aplikací, které jsou v daný den zcela zdarma. Jako obvykle se vám snažíme ukázat jen ty vybrané a nejlepší, které by pro vás mohly být něčím užitečné. Vývojáři se rozhodli svoji aplikaci na nějaký čas slevit, aby tak podpořili růst v žebříčkách a oslovili i uživatele, kteří by si ji jinak nestáhli. Nezapomínejte, že aplikace může být zlevněna jen na opravdu krátkou chvíli, a tak se může klidně stát, že ihned po zveřejnění bude jedna z uvedených aplikací opět za peníze. Stává se to ovšem jen zřídkakdy.

ProCam 2

Hodně propracovaná aplikace pro pořizování fotografií a videa. ProCam 2 vám umožní vybrat si z několika módů při pořizování fotografií a jejich následnou propracovanou úpravu. Stejně tak nabízí hodně možností při nahrávání videa a nástroje pro úpravu videí, jako třeba nahrávání ve 4k pro iPhone 5s a novější nebo Slow motion videa pro iPhone 5, které s běžnou aplikací od Applu nepořídíte.

  • Původní cena: $2,99
procam-2

InstantSave

Brouzdali jste někdy Instagramem a zalíbila se vám některá fotografie, kterou byste si rádi stáhli? S InstantSave můžete. Fotografie a video můžete kromě Instagramu stahovat i z Vine. Stejně tak můžete příspěvky na Instagramu repostovat.

  • Původní cena: $2,99
instantsave

Simpler Contacts Pro

Tato aplikace se hodí zejména v případě, kdy si chcete pročistit a protřídit kontakty. Simpler Contacts Pro je velice oblíbená aplikace s více než 1,5 miliony uživatelů, která nabízí spojení kontaktů, jejich pokročilé prohledávání, odesílání zpráv a emailů několika kontaktům najednou a mnoho dalších funkcí.

  • Původní cena: $2,99

simpler-contacts-pro
Web Phantom

Pokud si potrpíte na soukromí a bezpečnost při prohlížení na internetu přes iPhone, pak je Web Phantom aplikace právě pro vás. Aplikace totiž neukládá žádnou historii ani žádné další údaje o vašem prohlížení. Je navržena tak, aby byla maximálně jednoduchá a bezpečná.

  • Původní cena: $1,99
web-phantom

Shake

Shake je aplikace ukazující počasí relevantní k vaší aktuální poloze. To však není jediné, co Shake umí. Stačí zatřepat s telefonem a rozsvítí se baterka na zadní straně vašeho iPhonu. V aplikaci stačí posunou prstem na obrazovce směrem doleva a ukáže se vám kompas. Shake nabízí jednoduchý a pěkný design.

  • Původní cena: $0,99
shake

Pasteasy

Aplikace, která slouží skoro k tomu samému jako AirDrop, nabízí ale o něco více možností. S Pasteasy můžete sdílet skoro vše mezi vašim iPhone a počítačem. Stačí si nainstalovat aplikaci pro Mac a pro iPhone, která je nyní zdarma a sdílení může začít. Můžete sdílet nakopírovaný text, obrázky, odkazy, screenshoty atd.

  • Původní cena: $1,99

pasteasy
Fleksy Keyboard

Aplikace, která využívá možnosti iOS 8. Nabízí totiž vlastní klávesnici pro iPhone, ale ne tak úplně obyčejnou. Kromě běžné klávesnice nabízí ještě jednu speciální, díky které můžete snadno odesílat obrázky nebo gify. Fleksy toho nabízí doopravdy hodně a nechybí ani podpora češtiny.

  • Původní cena: $0,99
fleksy-gif-keyboard-iphone-free-download

Dark Parables pro iPhone a pro iPad

Jako vždy se vám snažíme přinést i nějakou hru. Dark Parables dnes zaujme nejenom tím, že je také pro iPad, ale především velkou slevou. Ve hře se stanete detektivem a řešíte různé záhady. Dark Parables nabízí poměrně propracovanou grafiku.

  • Původní cena pro iPhone: $2,99
  • Původní cena pro iPad: $6,99

dark-parables

iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.