Zavřít reklamu

Apple TV 2014
Tohtoročná Code Conference usporiadaná redakciou serveru Re/code prebieha v plnom prúde a okrem toho, že sa konferencie zúčastnil Jeff Williams, publikum si tiež mohlo vypočuť riaditeľa televízie CBS. Les Moonves na konferencii prezradil niečo, čo zrejme ešte prezradiť nemal, a zároveň navnadil publikum na tohtoročnú WWDC, kde by mal Apple podľa všetkého predstaviť novú generáciu Apple TV, ako aj novú internetovú televíznu službu, za ktorú si budú užívatelia platiť približne 40 dolárov mesačne a budú tak môcť sledovať 25 televíznych staníc.

Moonves počas konferencie uviedol, že jeho spoločnosť už rokovala s Applom o televíznej službe a aj keď rokovania medzi dvojicou firiem stále prebiehajú, vyzerá to, že začnú spolupracovať. Posledné stretnutie medzi CBS a Apple sa konalo minulý týždeň a Moonves sa na ňom stretol s Eddym Cue, ktorý má na starosti práve médiá a s nimi súvisiace služby ako iTunes alebo obsah pre Apple TV. Šéf CBS zároveň potvrdil, že to, na čom Apple pracuje, má veľmi blízko k balíčkom, ktoré sú dostupné cez ostatných poskytovateľov. Vraví však, že v súčasnosti nie je celkom jasné, kedy začnú CBS a Apple spolupracovať. Všetko totiž závisí od peňazí.

Prečo však CEO jednej z najväčších televíznych spoločností v USA odhaľuje plány Applu? Je jasné, že Apple z tohto prezradenia detailov nie je nadšený, zvlášť keď si uvedomíme, že táto spoločnosť udržuje nepredstavené produkty a služby v striktnom utajení.

CBS EXECUTIVE
Leslie Moonves, President and Chief Executive Officer, CBS Corporation Photo: John Paul Filo/CBS. ©2007 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.