Zavřít reklamu

iTunes 12 iconSpolečnost Apple pátrá po lidech, kteří ji pomohou vylepšit vyhledávací funkce v internetových online obchodech iTunes Store, iTunes App Store a Mac App Store. Nově vypsané pracovní pozice hledají lidi, kteří budou budovat nové generace vyhledávacích funkcí v online obchodech, které jsou výše uvedeny. Od těchto lidí se očekává, že budou přinášet nejnovější vyhledávání a také vlastní myšlenky do optimalizace vyhledávačů v online obchodech.

Apple také hledá zaměstnance, kteří se zaměří na software a architekturu hudebních služeb a posílení funkcí iTunes Store. Zlepšit se má především iTunes Genius, iTunes Match a iTunes Radio. Právě iTunes byl dlouhodobě kritizován za malou přehlednost a mnoho funkcí které nabízel, což se podařilo vyřešit s příchodem OS X Yosemite a kompletně přepracovaným designem nového přehrávače iTunes. Problém je v tom, že Apple nabízí mnoho služeb spjatých s iTunes přehrávačem, jako je iTunes Store, iTunes App Store, iBooks, iTunes Match, iTunes Radio, iTunes Genius a pravděpodobně se letos dočkáme také integrace Beats Music.

To vše je potřeba co nejlépe sjednotit a provázat tak, aby uživatelé sice mohli používat všechny funkce, ale jednoduše, bez toho, aniž by je to zatěžovalo. Uvidíme tedy, jak se bude situace kolem iTunes vyvíjet. Novinky v OS X Yosemite totiž sice mnoho fanoušků a uživatelů Applu umlčeli, ovšem stále zůstává mnoho těch, kteří si stěžují na nepřehlednost celého systému iTunes. Navíc je pravda, že na mnoho funkcí jako je třeba iTunes Match uživatel v iTunes Store ani nenarazí a musí je vyloženě hledat, aby si je aktivoval a tím pádem také zaplatil.

Version 12 of iTunes

*Zdroj: appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.