Zavřít reklamu

Apple Watch gold iconJe jasné, že tak asi jen jeden čtenář tohoto článku uvažuje o Apple Watch Edition. Možná i to jsem přehnal. Apple Watch Edition jsou prostě něčím luxusním, jedná se o šperk a majiteli nepůjde ani tak o funkce a nebude studovat návody, nebo hlídat každý den, jaká aplikace je pro Apple Watch zrovna zdarma. Pro většinu z nás je řada Edition nedostupná, a tak se několik podnikatelů, kutilů a zlatníků chopilo příležitosti – nabízejí totiž pozlacení Apple Watch za zlomek ceny oproti Apple Watch Edition.

Dom Esposito si objednal Apple Watch s linkovaným páskem. Vzápětí si je nechal pozlatit 18K zlatem včetně pásku. Ještě minulý týden to byly obyčejné Apple Watch a nyní z nich má jedinečný kus nerozpoznatelný od toho, co vlastní Beyonce, Kanye West nebo Karl Lagerfeld. Nejsem ani tak přiznivcem nebo obdivovatelem zlata, ale musím uznat, že pozlacené Apple Watch s linkovaným zlatým páskem vypadají opravdu nádherně.

Samozřejmě, že pozlacené Apple Watch nejsou to samé jako zlaté Edition. Kvalita je po čase znát. Pokud ale chcete, aby vaše jablečné hodinky vypadaly stejně tak dobře, a nechcete vysolit sumu jen za chytré hodinky od Applu z řady Edition, je pozlacení skvělá volba. I tak ale pozlacení vyjde na $399 (9 940 českých korun) a samotné Apple Watch s linkovaným páskem na $1099 (27 379 českých korun). Firma WatchPlate, u které si je nechal Dom Esposito pozlatit, hotové Apple Watch vrátila zpět do týdne luxusně zabalené v původní krabičce.

Pro více detailů se můžete podívat na dobře zpracované video níže:

watchplate

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.