Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-05-26 v 19.49.06Už několik měsíců vám denně přinášíme sekci aplikací, které jsou v daný den zcela zdarma. Jako obvykle se vám snažíme ukázat jen ty vybrané a nejlepší, které by pro vás mohly být něčím užitečné. Vývojáři se rozhodli svoji aplikaci na nějaký čas slevit, aby tak podpořili růst v žebříčkách a oslovili i uživatele, kteří by si ji jinak nestáhli. Nezapomínejte, že aplikace může být zlevněna jen na opravdu krátkou chvíli, a tak se může klidně stát, že ihned po zveřejnění bude jedna z uvedených aplikací opět za peníze. Stává se to ovšem jen zřídkakdy.

Note-Ify

Zapiště si vše, co potřebujete díky Note-Ify – aplikaci na poznámky. Narozdíl od vestavěné aplikace Poznámky v iOS nabízí šikovné rozčlenění do různých kategorií, barevné vyznačování a několik dalších funkcí, které vám pomohou v orientaci a v lepším poznamenávání.

  • Původní cena: $1.99

note-ify
WiFi Disk

Aplikace, která vám umožní použít váš iPhone jako flash disk. Vše je však postaveno na tom, že data do iPhonu přehráváte pomocí aplikace bezdrátově po WiFi. Stačí jen v prohlížečí zadat příslušnou adresu a už můžete nahrávat. Nemusíte si stahovat žádnou další aplikaci pro PC nebo Mac

  • Původní cena: $0.99

wifi-disk
oPomodoro

Naprosto jednoduchá aplikace, která vám pomůže se soustředit na práci. Nabízí jen jednu jedinou funkci, žádné další zbytečné. Aplikace je dokonce dostupná i pro Apple Watch.

  • Původní cena: $0.99
opomodoro

BuzzIt

BuzzIt je podle autorů nejrychlejší aplikace na světě sloužící k připomínání. Aplikace je navržena tak, aby byla co nejjednodušší a co nejefektivnější. Autoři dokonce počítali i s podporou pro Apple Watch.

  • Původní cena: $0.99

buzzit
WiFi Scanner

WiFi Scanner je celkem užitečná aplikace, která oskenuje WiFi síť. Chcete vědět, která zařízení jsou k WiFi připojená. WiFi Scanner vám to poví. Díky aplikaci si tak můžete ověřit, zda se na vaší WiFi nepřipojuje ještě někdo, o kom vůbec nevíte, například ze sousedního bytu nebo domu.

  • Původní cena: $3.99

screen322x572-4
Fokus Pokus

Aplikace, která rozhodně zaujme jak svým názvem, tak i svojí funkcí. Vyfoťte fotografii a až poté zaostřete na vámi vybraný objekt. Díky Hokus Pokus si můžete také prohlížet všechny své fotografie jako animované video.

  • Původní cena: $0.99
fokus-pokus

 

RetriCAM

Aplikace stvořená pro uživatele, kteří rádi fotí. Nabízí neuvěřitelných 50 filtrů, které můžete použít jak před, tak i po pořízení fotografie. Obrázek si pak můžete ještě doupravit pomocí několika nástrojů a sdílet na oblíbené socální sítě.

  • Původní cena: $0.99
retricam
iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.