Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-05-25 v 18.09.15V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikací, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V prvom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

SkyWidgets

Zaujímavá aplikácia, ktorá isto poteší každého milovníka aktuálnych informácií o svojej polohe. Pomocou tejto aplikácie, ktorá má formu widgetu budete mať vždy prehľad o aktuálnom dianí vo Vašej oblasti.

  • Pôvodná cena: 0,99$

a2
a1

Orby Widgets

Ďalšia zaujímavá aplikácia v našom dnešnom zozname, ktorá má opäť formu widgetu. Konečne sa do Notifikačného centra na iOS dostane widget, ktorý má skutočne dobré využite ako napríklad rýchla voľba alebo mnoho iného.

  • Pôvodná cena: 2,99$

aa1
aa2

Tracing Pro

Zaujímavá aplikácia, ktorá bude koncentrovať všetky Vaše pohybové dáta v jednom. Pomocou tejto aplikácie si tak budete môcť zistiť koľko času ste denne strávili pri domácich prácach, športe, na internete a mnoho iného.

  • Pôvodná cena: 0,99$

aaa1
aaa2

 

Show No More

Zaujímavá aplikácia, ktorá poteší každého milovníka súkromia. Ak máte dobrých priatelov, ktorí Vám neustále berú telefón a pozerajú si fotografie, dovolte im to. S touto aplikáciou si totiž môžete vybrať obsah, ktorí budú vidieť.

  • Pôvodná cena: 0,99$
show-no-more

Colorbs

Jednoduchá, ale chytlavá hra. Spojujete stejné barvičky a postupujete úrovněmi, kde se vám zvyšuje obtížnost. Apple ji dokonce umístil v kategorie „Best New Games.“

  • Původní cena: $2.99
colorbs
iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.