Zavřít reklamu

Mac 1 - iconOd začiatku roku Vám pravidelne prinášame prehľad najlepších aplikácií pre iOS, ktoré sú na určitý čas úplne zadarmo. Dnes Vám však prinášame rovnaký zoznam aplikácií avšak tento raz pre počítače Mac. Rovanko ako je to pri aplikáciách pre iOS ani v prípade týchto zliav nevieme ako dlho budú trvať. Môže sa preto stať, že zľava skončí za hodinu, deň či týždeň. V dnešnom zozname sa pozrieme na aplikácie, ktoré majú skutočne rôzne zaujímavé využitie.

Softmatic WorldTime

Radi cestujete alebo sa chystáte niekam na dovolenku, kde je časový posun? Ak áno, tak si skúste stiahnuť túto aplikáciu vďaka, ktorej budete mať na svojom Macu vždy prehľad o tom, kde na svete je koľko hodín.

  • Pôvodná cena: 9,99$
a

Shade

Zaujímavá aplikácia, ktorú ocení veľké množstvo ľudí. Ak ste niekedy premýšlali nad tým ako odfotografovať svoju plochu bez toho aby tam boli vidieť nejaké informácie, no nechcete nič orezávať, tak táto aplikácia Vám v tom pomôže.

  • Pôvodná cena: 9,99$
aa

Disk Space Tab

Zaujímavá aplikácia pokiaľ máte radi poriadok na všetkých diskoch v počítači. Pomocou tejto aplikácie si totiž budete môcť zistiť koľko miesta Vám zostáva na disku veľmi jednoduchým spôsobom.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaa

SEO Tool for iWeb

Zaujímavá aplikácia vďaka, ktorej si vývojári budú môcť optimalizovať svoje webové stránky. Vďaka aplikácii SEO Tool for iWeb si vždy jednoducho zistíte ako Vaša stránka funguje.

  • Pôvodná cena: 29,99$
aaaa

MacAppStoreSplash_2x

Dnes nejčtenější

.