Zavřít reklamu

iconSe včerejším spuštěním aktualizovaného 15″ Retina MacBooku Pro a levnějšího modelu iMacu s 5k Retina displejem zveřejnil Apple také novou propagující reklamu na hlavní straně Apple Online Store. Změna se týká všech zemí včetně České republiky. Kalifornská firma ukazuje sílu propojení vlajkových jablečných zařízení, tedy iPhonu 6, iPadu Air 2, Retina Macbooku a Apple Watch. Síla je totiž v Applovském ekosystému, který je díky funkci Continuity ještě silnější.

Ve skutečnosti to znamená, že můžete přijímat zprávy, emaily, hovory nejenom na iPhone, ale také na iPadu, Macu a nyní i na Apple Watch. Continuity se samozřejmě týká i propojení AirDropu napříč všemi zařízeními nebo výborná funkce Handoff, která umožňuje začít práci v Pages a dalších programech na iPadu nebo iPhonu a dokončit ji na Macu.

Obrázek je laděn do stříbrno-modré a vše mý jakýsi chladný podtón. Ve výsledku však úvodní strana vypadá úžasně, jelikož na fotografii se pyšní nejkrásnější produkty jablečné společnosti. Apple zůstal u tradičních stříbrných produktů, ale zlatá by vypadala také úžasně. Pod úvodem se nachází odkazy na jednotlivé produkty, které lze na úvodní fotografii vidět. V České republice ale samozřejmě nenaleznete Apple Watch, protože se u nás neprodávají, a tak je Apple vypreparoval jak z nabídky, tak z fotografie na českých stránkách o nich nenajdete ani zmínku úplně stejně, jako doposud, tudíž na Apple Watch v České republice musíme ještě nějaký ten čas počkat. Je však možné, že při WWDC oznámí Apple další vlnu Apple Watch a tou by mohla být smetena i Česká republika.

Snímek obrazovky 2015-05-20 v 12.44.33

*zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.