Zavřít reklamu

Swiftkey iconVelice populární klávesnice SwiftKey pro iOS od vývojářů třetí strany získala dnes významný update. Ten přináší vlastní obchod s tématy přímo do aplikace klávesnice a také několik oprav a přislíbené významné vylepšení výkonu. SwiftKey je rozhodně jedna z nejpopulárnějších a nejspolehlivějších klávesnic třetích stran pro iOS a dnešním updatem se posouvá ještě o kousek dál. Dokonce i pro českou variantu nabízí predikce slov, což výchozí klávesnice od Applu v češtině zatím neumí.

Obchod s tématy klávesnic ve SwiftKey už byl nějakou dobu dostupný pro Android, nyní však přichází na iOS a přináší sebou 12 nových témat, mezi kterými si můžete vybírat. Na výběr je jich doopravdy hodně, ale většina je zpoplatněna. Nejzajímavějším a nejvyzdvihovanějším tématem jsou animované „shooting stars“, které jsou založeny na Parallax funkci, kterou můžete znát i z pozadí pro iPhone nebo iPad od iOS 7. Ceny se pohybují od €0.99 do €1.99 a zmíněná animovaná klávesnice je samozřejmě za tu nejvyšší cenu. Výhodou je, že si každé téma můžete před koupí vyzkoušet a víte tak, jak přesně bude pod vašima rukama klávesnice vypadat.

vývojáři se ještě zmiňují, že aktualizace přináší několik vylepšení stability a zmírnění pádů klávesnice. Je ale otázkou, zda je opravena chyba, která způsobí, že klávesnice občas nevyjede. Stejný problém ale mají všechny klávesnice třetích stran, tudíž bude chyba na straně Applu. SwiftKey je dostupná pro iPhone, iPad a iPod Touch se systémem iOS 8 zcela zdarma.  Zmíněný obchod s tématy ale na iPad prozatím nedorazil.

shooting-stars-theme-gif
IMG_1518 (kopie)

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.