Zavřít reklamu

RESTUTisková zpráva: Na začátku května vypustil největší průvodce po restauracích v ČR Restu.cz do světa vyladěnou aplikaci Restu. Ta slouží návštěvníkům restaurací jako pohodlný nástroj, jak si jednoduše, rychle a zdarma rezervovat místo v restauraci. Aplikace je zdarma k dostání pro systémy iOS i Android. Do nejnovější verze, která je venku teprve pár dní, se podařilo překlopit také veškeré funkcionality webu Restu.cz.

Restu.cz dlouhodobě pracuje na zjednodušení rezervování míst v restauracích. To, co se jim za dva roky podařilo vybudovat na webu, nyní překlopili do mobilní aplikace Restu, která uživatelům zajistí snadnou online rezervaci pomocí několika kliknutí, a to do více než 2400 restaurací po celé České republice. „Kromě usnadnění rezervace se snažíme naše uživatele také inspirovat. Kromě tipů na nejlepší podniky v okolí najdou v naší aplikaci přes 70 000 ověřených recenzí na tyto restaurace od samotných návštěvníků,“ říká o aplikaci CEO Restu.cz Pavel Suchánek.

Hodnocení a žebříčky nejlepších podniků nejsou to jediné, co na uživatele po přihlášení do aplikace čeká. Stejně jako na webu má každá restaurace, do které je možné udělat rezervaci, svůj detailní profil, ve kterém lze najít nejen otevírací dobu, ale také jídelní lístky, fotografie a speciální nabídky či menu. Základní informace pak najdou uživatelé i o restauracích, kam Restu rezervace nezprostředkovává, ale má je ve své databázi. Uživatelé používající mobilní aplikaci nepřijdou ani o věrnostní systém, kdy za každou rezervaci nebo recenzi získávají kredity. Pokud jich nasbírají 300, mohou je v podobě voucheru utratit ve vybraných restauracích.

Aplikace Restu byla ve verzi iOS stažena už více než 3000krát, v systému Android pak více než 5000krát. „Kromě počtu stáhnutí je pro nás vodítkem a motivací také to, že uživatelé, kteří si aplikaci do mobilu stáhli, rezervují až desetkrát více než ti, co používají pouze běžné webové rozhraní,“ upřesňuje efekt aplikace Pavel Suchánek z Restu.cz s tím, že díky větší četnosti rezervací mohou být spokojené také samotné restaurace, do nichž chodí přes Restu čím dál víc hostů. „Za dva roky existence se nám podařilo hostů usadit už víc než jeden a čtvrt milionu,“ uzavírá Suchánek.Aplikace Restu je nyní nominována v hlasování Aplikace roku v kategorii E-commerce aplikace.

Aplikace Restu (2)

 

Dnes nejčtenější

.