Zavřít reklamu

iPhone 6ciPhone 6c je telefon o kterém nikdo příliš nespekuluje, ale osobně by mě zajímalo, zda má Apple s touto řadou nějaké plány nebo považuje iPhone 5c za neúspěšný model. Nástupce měl totiž logicky přijít již při představení iPhone 6, to se však nestalo a tak jej můžeme očekávat zřejmě nejdřív v momentě, kdy Apple představí iPhone 6s. iPhone 5c přitom budil celkem rozporuplné dojmy, za které mohou v největší míře novináři, jenž jej od prvního dne kdy se o telefonu začalo spekulovalo, označovali za levnější variantu klasického iPhonu.

Když se pak telefon představil ukázalo se, že když se podíváme na poměr komponent a ceny, je na tom úplně stejně jako klasické iPhony. Mnoho lidí si jej však zamilovalo právě kvůli skutečně nižší ceně, která však odpovídala tomu, že jsou v něm použity horší součástky, respektive starší součástky. Tým ze studia SET Solution se nyní pustil do konceptu iPhone 6c, který by měl být podle nich nejtenčím iPhonem v historii s tloušťkou jen 4,3mm, výškou 122,7mm a šířkou 56,9mm. Na 4″ displeji by pak mělo být Full HD rozlišení.

Nás zajímá nejen to co říkáte na tento konkrétní koncept, ale zejména pak, co říkáte na řadu s označením „c“ jako takovou. Přivítali byste další telefon nebo je to podle vás mrtvá větev, kterou se nevyplatí Applu dále podporovat?

Dnes nejčtenější

.