Zavřít reklamu

iphone-camera-iconSlow-motion videa jsou v posledních pár letech neskutečně oblíbená. Kdo by si je také nezamiloval, když si můžete prohlédnout, jak se něco ničí, drtí, něco praská nebo bouchá, někomu se dává facka, plive se oheň nebo střílí ze zbraně ve zpomalených záběrech a vy si tak můžete vychutnat vše, co zážitek nabízí, avšak vaším očím to uniká, jelikož je vše prostě příliš rychlé. Slow-motion jsou prostě suprová a mnohdy nám dají úplně jiný pohled na situaci a mohou se z nich stát i videa poučná, protože vidíte, co vše se při určité činnost stane. 

S příchodem iPhone 5s se dokonce dostala možnost natáčet slow-motion videa do našich kapes, což samozřejmě bylo možné i dříve, ale bylo potřeba stáhnout aplikaci z App Storu. Samozřejmě, že s iPhonem se dají natočit suprová slow-motion videa, avšak rozhodně nebude zážitek takový, jako když použijete nějakou kvalitnější kameru s touto možností, která vám natočí video s více snímky za sekundu, což je u tvoření slow-motion videí nejdůležitější parametr.

Slow-motion videí není nikdy dost, a proto vám přinášíme jedno z těch zajímavějších. Napadlo vás někdy, jak vypadá ohnivá facka nebo plyvání ohně ve slow-motion? Pokud ne, tak máte příležitost se podívat na videu níže. Samozřejmě, že video toho nabízí mnohem více, jako například rozbíjení předmětů baseballovou pálkou nebo sekání vajíček mečem. Jedno z nejzajímavějších je však prasknutí balónku napuštěného vodou. To jak voda zůstane v nezměněném tvaru ve vzduchu je prostě úžasné.

Slow-motion

Dnes nejčtenější

.