Zavřít reklamu

iPhone 1 - iconV dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikací, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V druhom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Hidden Text

Zaujímavá aplikácia, ktorá slúži na komunikáciu s priateľmi. Pomocou tejto aplikácie totiž budete môcť posielať tajné správy priamo zo zabudovanej aplikácie „Správy“ vo Vašom iPhone.

  • Pôvodná cena 0,99$
a

Disneyland Resort Guide

Chystáte sa cez prázdniny do Disneylandu? Ak áno, tak táto aplikácia sa Vám bude zaručene hodiť. Pointa celej tejto aplikácie spočíva v tom, že je to vlastne akási príručka pre návšetvníkov týchto zábavných parkov.

  • Pôvodná cena: 2,99$
aa

Slice & Splice

Skvelá logická hra, ktorá dokonale preverí Vaše myslenie. Celá hra má podobný princíp ako puzzle. Vašou úlohou je to, že musíte poskladať ponúknuté dielce do obrázku, ktorý môže mať akýkoľvek tvar.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaa

Calista

Zaujímavá fotoaplikácia, ktorá dodá Vašim fotografiám punc originality. Vďaka tejto aplikácii budete môcť do svojich snímkov vkladať rôzne obrazce, tvary a taktiež aj nápisy presne podľa potreby.

  • Pôvodná cena: 2,99$
aaaa

ProTracker Plus WW Watchers Nutrition and Exercise Value Tracker, Database and Calculator

Aplikácia, ktorá má trošku dlhší názov je určená pre ľudí, ktorí majú nejaké to kilečko navyše a nech robia čo robia nevedia sa ho zbaviť. Pomocou tejto aplikácie by to však už mala byť hračka. Aplikácia navyše disponuje podporou pre Apple Watch.

  • Pôvodná cena: 3,99$
aaaaa

Dnes nejčtenější

.