Zavřít reklamu

Bugatti iphone obalDnes se podíváme v našich již pravidelných recenzích obalů na iPhone na trojici takzvaných flipových obalů, tedy těch, které chrání kompletně celý telefon včetně jeho displeje. Někteří tyto obaly milují, jiným vadí nutnost otevřít kryt k tomu, aby se dostaly k displeji telefonu. Osobně je považuji za ideální pro každého, kdo ví že mu telefon často padá nebo se mu válí v tašce/batohu s dalšími věcmi a hrozí tak jeho poškrábání. Tentokrát navíc všechny recenzované obaly nejen že vypadají skutečně prémiově, ale nabízí také prostor pro uložení kreditky nebo peněz, díky čemuž nemusíte ven brát nic kromě telefonu a klíčů od domu.

Zenus Lettering Diary: skutečný elegán
První pán na holení je obal Zenus Lettering Diary, který vyniká 3D vylisovanými texty po celé své velikosti. Zajímavý design nijak neruší klasickou černou barvu, která působí elegantně, ale přitom jí dodává moderní a neotřelý design. Telefon jako vždy u těchto obalů vložíme do vnitřní plastové vaničky, do které zapadne a je tak chráněn proti vypadnutí v momentě, kdy odkryjeme vrchní kryt a máme přístup k displeji. Obal je vyroben ze sice umělé, ale skutečně kvalitní kůže.

Uvnitř obalu najdete kromě místa pro telefon také kapsičku na peníze, která je ve vnitřní straně krytu a tak se nemusíte bát, že by vám peníze vypadly nebo je někdo ukradl. Taktéž jsou zde dvě menší kapsičky na kreditní karty nebo vizitky, díky čemuž stačí ven vyrazit skutečně jen s iPhonem a peněženku můžete nechat v klidu doma. Jako bonus je zde poté spona která obě části obalu drží dohromady a obal se tak neotevírá a nehrozí, že by telefon vypadl nebo se obal nedopatřením otevřel a displej nebyl chráněn, což oceníte zejména při pádu telefonu na zem. Jako vždy i tentokrát máte přístup ke všem ovládacím prvkům včetně fotoaparátu a Lightning konektoru, ovšem hlasitost lze ovládat jen v momentě, kdy obal otevřete.

  • Obal Zenus, Lettering Diary si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2
Zenus obal na iPhone
Zenus obal na iPhone

Bugatti: taková ta manažerská klasika
Bugatti je značka kterou najdete na množství nejrůznějších produktů, od luxusních vozů, přes boty, obleky až po doplňky. Žádné z těchto značek spolu nijak nesouvisí a na rozdíl od Lamborghini, kdy parfémy a další doplňky skutečně produkuje příbuzný zakladatele automobilky, zde jde jen o shodu názvů. Všechny tyto produkty však mají jedno společné, jsou velmi kvalitní a zaručují skvělý poměr mezi cenou a kvalitou, tedy snad s výjimkou vozu, u kterého jde o trošku něco jiného než u obalu na telefon.

Mnou recenzovaný obal se chlubí výraznou sponou zabraňující otevření obalu, která nese znak značky Bugatti a také prošívání, které prochází celým obalem a na první pohled značí, že se jedná o kvalitní kus pravé prošívané kůže, což mimochodem poznáte i po otevření krabičky podle vůně. I tentokrát najdete uvnitř pouzdra dvě kapsičky na peníze nebo kreditní karty, případně pak vizitky, protože v rukou manažera bude toto pouzdro vypadat skutečně reprezentativně. Zajímavá je především příznivá cena, což je jeden z hlavních důvodů, proč o něm přemýšlet. Když se totiž podíváte na cenu v porovnání s tím, že se jedná o ručně vyráběné pouzdro z pravé kůže, získáte skvělý poměr ceny a kvality.

  • Obal Bugatti, Amsterdam Folio Cognac si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2

Bugatti obal iphone 6
Bugatti obal iphone 6

Avoc Liberty Diary něco pro dámy nebo hipstery
Další obal od Avocu, tentokrát spíše pro dámy a to kvůli pestrobarevným vzorům ve kterých se tento model prodává. Obal je kompletně vyroben z bavlny, až na vnitřní kryt z plastu, do kterého vsadíte svůj iPhone. Tentokrát se otevírá o něco praktičtěji, než předchozí, a to jako knížka na levou stranu. To má však za následek, že nemáte stále přístup k tlačítka hlasitosti a k přepínači mezi tichým a normálním režimem, avšak máte zase plnohodnotně k dispozici dolní část včetně mikrofonu, reproduktoru a zdířky na sluchátka. Horní část je pak samozřejmě také přístupná. Z pravé strany vám prosvítá strana iPhonu skrze průhledný plastový kryt.

Uvnitř na víku máte kapsu, do které se vám vejde kreditka nebo občanka či papírové peníze. Opět při překlopení víka na druhou stranu se stává manipulace s telefon nebezpečnější, jelikož ho nemáte možnost držet pevně v ruce. Dále bych ještě vytkl to, víko se nedá jakkoliv uchytit a tudíž když jej zavřete, tak sice dolehne k displeji telefonu, avšak často vám bude plandat. Ještě bych se zmínil, že vpředu na víku je vyříznutý otvor na mikrofon, tudíž můžete volat i v případě, kdy budete mít víko u displeje telefonu. Obal působí pevně a bytelně a opět ochrání váš iPhone před tvrdšími pády, ovšem zde bych se bál, že během letu by se mohlo víko prouděním vzduchu samo odklopit, a tak by iPhone mohl dopadnout právě na odkrytý displej.

  • Obal Liberty Diary od Avoc si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2

Avoc Liberty Diary
Avoc Liberty Diary
Avoc Liberty Diary

 

  • Všechny obaly si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2

iPouzdro

Dnes nejčtenější

.