Zavřít reklamu

iPhone 1 - iconV dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikací, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V prvom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Video in Video

Veľmi zaujímavá fotoaplikácia, ktorá dokáže vytvoriť z Vašich videí a obrázkov skutočne zaujímavé diela. Aplikácia totiž umožňuje vkladanie jedného videa do druhého čím Vám vznikne skutočne zaujímavá zbierka.

  • Pôvodná cena: 1,99$
a

Passible Password Manager

Aplikácia, ktorá vyhrala ocenenie Apple’s Editor’s Choice Award vo viacerých krajinách je dnes zdarma. Aplikácia slúži ako manažér Vašich hesiel a umožňuje prihlasovanie do rôznych účtov pomocou odtlačku prstu.

  • Pôvodná cena: 2,99$
aa

Galaxy Wallpapers & Backgrounds

Opäť tu máme po dlhšom čase aplikáciu určenú pre milovníkov wallpaperov. Tentokrát sa jedná o aplikáciu, ktorá obsahuje obrovské množstvo rôznych tapiet s vesmírnym motívom.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaa

Best 3D Wallpapers & Backgrounds for iPad Retina & iPad Air

Ďalšia aplikácia pre milovníkov tapiet. Táto obsahuje obrovské množstvo wallpaperov s 3D motívom, ktoré zaručene oživia Váš iPad. Navyše sú všetky prispoôsobené pre Retina displej.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaaa

Paper Keyboard

Zaujímavá aplikácia určená pre ľudí, ktorí majú radi technické vychytávky. Vďaka tejto aplikácii si budete môcť urobiť z obyčajného kancelárskeho papiera klávesnicu pre Váš iPhone.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaaaa

Dnes nejčtenější

.