Zavřít reklamu

ZTE Nubia Z9Čínský výrobce ZTE představil svoji novou vlajkovou loď, kterou pojmenoval Nubia Z9. Ja můžete vidět na obrázku níže, novinka se až příliš podobá iPhonu 5. Ano, lze nalézt některé rozdíly například na bocích telefonu, ale jedno jediné domovské tlačítko pod displejem, na kterém je ke všemu čtverec se zaoblenými rohy je až moc podobný tomu z iPhonu 5. Nicméně Nubia Z9 vypadá zajímavě a rozhodně se společnosti ZTE smartphone povedl.

Home button ve stylu iPhonu 5s však není jediné, čím novinka zaujme. Jak můžete vidět, nejsou zde v podstatě žádné rámečky po stranách displeje, což vypadá úžasně. Je to až zázrak, že se něco podobného společnosti ZTE povedlo, jelikož LG se pokoušel o něco podobného několik let a průkopníkem v této oblasti byla nakonec společnosti Samsung, která představila svůj jedinešný Galaxy S6 Edge se zahnutým displejem na každé straně, tudíž tak vytvořila jedinečný vzhled.

Co se týče specifikací novinky od ZTE, tak Nubia Z9 nabídne 5,2″ displej s rozlišením 1080p, procesor Qualcomm Snapdragon 810, 16ti megapixelový fotoaparát s optickou stabilizací obrazu, 3GB RAM, 32GB nebo 64GB uložiště a Android 5.0 Lollipop. V součastnosti je Nubia Z9 dostupná k předobjednání, ale prozatím pouze v domovské Číně. Cena novinky začíná na $565 (13 615 Kč), což je cena pro Čínu, a tak pokud se dostane novinka i na evropský trh, cena bude stoupat, a tak se nejedná o příliš výhodnou koupi.

ZTE Nubia Z9

*zdroj: bgr

Dnes nejčtenější

.