Zavřít reklamu

Apple Drone - iconV současné době máme produkty společnosti Apple na našich stolech, v našich kapsách a brzy také na našich zápěstích. Dokonce se možná dočkáme i Apple produktu na našich silnicích v podobě Apple Car. Kde však prozatím není Apple produkt je vzdušný prostor. Nemyslíme tím hned nějaké Apple letatadlo, ale Apple Drone. Tyto zábavné a šikovné věcičky jsou v poslední době čím dál oblíbenější a jeden jejich velký fanoušek a zároveň fanoušek společnosti Apple sní o tomto produktu natolik, že navrhl koncept Apple Dronu.

Eric Huisman představil svůj Apple Drone koncept stejně tak, jako jsou představovány oficiální Apple produkty – na bílém pozadí, dokonale vyfocené a s jemným nádechem šedého stínu. Navíc při navrhování konceptu se snažil zachovat čistý design a celkovou jednoduchost produktu, aby produkt vypadal, jako by ho snad navrhl samotný Johny Ive.

Huisman vidí v plastové bílé, kterou při navrhování použil, a v křivkách celého těla iMac G3 z roku 2001. „S produktem Apple Drone by společnost mohla začít v dalším odvětví“ píše autor na svých stránkách. „Design je v typickém Apple stylu: lesklá bílá v kombinaci s tmavou černou, která Apple Drone dělá úšlechtilým a vysoce kvalitním“ dodává Huisman.

Design však není to jediné, na co autor při navrhování myslel. Jeho quadkoptéra disponuje čtveřicí kamer, každá s extrémně širokoúhlým objektivem se schopností zaznamenávat videa ve 4k rozlišení při 60 snímcích za sekundu. Kamery jsou navzájem propojeny a vytváří tak jedinečný panoramatický pohled, který je dokonce online sdílen na YouTube během letu.

O ničem dalším, jako možnost napájení, umístění a velikost paměti nebo váha, se již autor nezmiňuje. Věří však, že designerský tým Applu by se mohl někdy rozhodnout navrhnout Apple Drone. Zdá se, že jim autor chce svým konceptem tak trochu vnuknout myšlenku, aby se nad tím alespoň zamysleli.

apple-drone-camera_2
apple-drone-camera
apple-drone-flying
apple-drone-Introduction
apple-drone-sharing

*Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.