Zavřít reklamu

iPhone 1 - iconV dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikací, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V prvom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Whiteboard

A opäť tu máme jednu z mnohých aplikácií určených pre ľudí, ktorí si radi kreslia. Táto aplikácia umožňuje vytvárať ľubovoľné kresby, ktoré si následne môžete uploadnúť na svoj Facebook či Twitter.

  • Pôvodná cena: 4,99$
a

Extreme Lists

Aplikácia Extreme Lists umožňuje premeniť Váš iPhone či iPad na naozaj pekne nadizajnovaný zápisník. Tento zápisník môžete následne používať na všetko, čo budete chcieť.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aa

Camera Glow

Zaujímavá fotoaplikácia, ktorá Vám umožní robiť zaujímavé úpravy fotografií. Vďaka nej si budete môcť do Vašich snímkov kresliť či vkladať do nich rôzne texty presne podľa chuti.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaa

Peel Browser

Pred časom sme Vám v našom zozname priniesli aplikáciu, ktorá slúžila ako intenetový browser. Dnes tu máme opäť jednu z nich. Aplikácia, ktorá by dokázala zastúpiť Chrome či Safari je dnes zdarma.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaaa

iColorama

Zaujímavá fotoaplikácia, ktorá Vám umožní upravovať si svoje fotografie. Pomocou tejto aplikácie budete môcť do svojich fotiek vkladať rôzne zaujímavé filtre a robiť pokročilé úpravy.

  • Pôvodná cena: 2,99$
aaaaa

Dnes nejčtenější

.