Zavřít reklamu

iPhone 1 - icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikací, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. Vo štvrtom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Carmen

Máte radi hudbu? Ak áno, tak táto aplikácia je určená práve pre Vás. Vďaka nej budete môcť nielen počuť svoje obľúbené pesničky, ale taktiež ich aj vidieť v podobe rôznych zaujímavých animácií.

  • Pôvodná cena: 2,99$
a

Wo.Audio

Znovu tu máme aplikáciu určenú pre relax a ľahší spánok. Vďaka tejto aplikácii, ktorá obsahuje rôzne ukľudňujúce melódie budete môcť relaxovať kedykoľvek sa Vám bude chcieť.

  • Pôvodná cena: 1,99$

Snímka obrazovky 2015-04-30 o 8.42.42

Calendoodle

Veľmi zaujímavá aplikácia, ktorá Vám pomôže zorganizovať si všetky Vaše meetingy a udalosti. Vďaka tejto aplikácii si budete môcť vlasným rukopisom zapisovať do kalenáru čokoľvek čo budete chcieť.

  • Pôvodná cena: 1,99$
aaa

Remindly

Skvelá aplikácia vďaka, ktorej Vám už nikdy nič neutečie. Vďaka tejto aplikáci, ktorá spĺňa úlohu akéhosi pripomienkovača si budete môcť nechať oznámiť všetky Vaše udalosti včas.

  • Pôvodná cena: 1,99$
aa

iCalendar

Omrzel Vás už kalendár v iOS a hľadáte zaň náhradu? Tak potom by Vás mohla potešiť táto aplikácia. iCalendar je krásne nadizajnovaný kalendár, ktorý si môžete zosynchronizovať so svojimi účtami na Google, Outlooku a mnohých iných službách.

  • Pôvodná cena: 1,99$
aaaa

Dnes nejčtenější

.