Zavřít reklamu

tomtom_bandit_01
Je to tu. Dlho utajovaná novinka od TomTomu už je na svete. Nie je to žiadna ďalšia navigácia ani športové hodinky. Aj keď k druhému menovanému to má blízko. TomTom rozširuje svoju pôsobnosť do akčných kamier. Samozrejme, aby sa presadil na trhu, kde dominuje hlavne GoPro musí dojsť s niečim extra oproti konkurencii. Tak poďme sa pozrieť čo ponúka táto akčná kamera oproti konkurencii.

Ako prvé zaujme dizajn a prevedenie ktoré je same o sebe vodeodolné a na vrchu tela, to vyzerá že ako keby integrovali svoje športové hodinky. Identický štvorsmerový ovládač + rovnaký displej. Ale čo je super, po predbežných informáciach od výrobcu: Akčnú kameru TomTom Bandit, môžete spárovať s externým monitorom frekvenčného tepu!

bandit_prislusenstvo

Čo sa týka videorežimov, zvláda až 4K pri 15fps a 2.7K pri 30fps. V 1080p režime už dokáže snímať až do 60fps a v režime 720p až 120fps. Kto by chcel extrém, tak vo WVGA režime až 180fps! Fotky dokáže robiť v 16MP rozlíšení. Toto ukladá všetko na microSD kartu o maximálnej kapacite 128GB. Tieto parametre sú zhodné s GoPro Hero4 Silver Čo sa týka zabudovaných senzorov, tu predbieha konkurenciu. Okrem bluetooth, WiFi, akcelerometru a gyroskopu ponúka aj baromatetrický výškomer a GPS. GPS info vo videu je vychytávka ktorú nemá ani konkurencia. A to nevravíme o možnosti ich spojiť s hore spomínaným monitorom frekvenčného tepu.

bandit_riadidla

Bluetooth a WiFi konektivita je vynikajúca na pripravovanú mobilnú aplikáciu, kde videá môžete veľmi jednoducho editovať a okamžite zdieľať. Podľa informácii od výrobcu, pripravujú aj aplikáciu pre PC. Hotové snímky môžete editovať aj v iných programoch, ale tie nedokážu spracovávať GPS informáciu z videa. Kamera je vybavená so zabudovaným USB rozhraním verzie 3.0 cez ktorý sa rovno aj nabíja.

Ďalšou výhodou tejto kamerky, bude to, ako je v športtesteroch tejto spoločnosti, že bude jednoducho aktualizovateľný firmware. Takže môžete očakávať možno aj české prostredie. Čo sa týka dostupnosti, tak TomTom túto vychytávku začína predávať okamžite a my jednáme o dostupnosti pre náš trh. Odhadovaná cena je na úrovni 429€

>Ďalšou výhodou tejto kamerky, bude to, ako je v športtesteroch tejto spoločnosti, že bude jednoducho aktualizovateľný firmware. Takže môžete očakávať možno aj české prostredie. Čo sa týka dostupnosti, tak TomTom túto vychytávku začína predávať okamžite a my jednáme o dostupnosti pre náš trh. Odhadovaná cena je na úrovni 429€

Dnes nejčtenější

.